yacenty 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2007 Witam! wczoraj zainstalowalem VHCSa, pierwsze odpalenie - wszystko ladnie pieknie dodalem resellera (siebie) i pierwsza domenke. ok wszystko dziala, dodalem usera ftp, baze danych. Dzis jednak postanowilem dodac kolejne domenki (4, z czego domena jednej juz wskazuje na ten serwer a 3 inne sa jeszcze w home.pl) niestety domeny maja caly czas oczekuje na dodanie. z tego co widze proces vhcs_demon dziala co moze byc nie tak ze nagle przestalo dodawac kolejne konta? wybaczcie ale slabo jeszcze znam tego toola, administracja linuxa tez jeszcze nie jest moja mocna strona. pozdrawiam i prosze o wsparcie. YacentY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2007 Ostatnio miałem pecha i zbiła mi się szklana kula :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2007 Spróbuj uruchomić ręcznie z konsoli: /var/www/vhcs2/engine/vhcs2-rqst-mngr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yacenty 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2007 probowałem nic nie wyswietla sprawdzalem jakie procesy sa aktywne z vhcs i mam tylko jeden: root 16771 0.0 0.0 2560 420 ? S Jan05 0:00 /var/www/vhcs2/daemon/vhcs2_daemon -p /var/run/vhcs2-daemon.pid w tej chwili nawet nie moge dodac maila do domeny ktora juz funkcjonuje @bellerofont: widze ze chyba wiesz na czym rzecz, jakbys mial chwilke to odezwij sie na gg: 893258 pozdrawiam YacentY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2007 @bellerofot: widze ze chyba wiesz na czym rzecz, jakbys mial chwilke to odezwij sie na gg: 893258Jak juz prosisz kogos o pomoc, to chociaz napisz poprawnie jego 'ksywke' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach