polm83 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2007 Jak w temacie, co o niej sądzicie, czy jest dobra, jak oceniacie zmianę abonenta, itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2007 Jakiej nowej promocji ? ;| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2007 Pewnie chodzi o "Karnawałowe ceny domen".... ehh.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polm83 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2007 a miał ktoś do czynienia z rejestracjadomen.pl ? Sa tam domeny pl za 8 zł. Ktoś przekazywał domenę innemu użykownikowi na tej stronie? Czy długo to trwa, bo np w nazwie zmiana abonenta i przekazanie domeny komus innego jest bardzo szybkie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2007 to jakiś partner hrd.pl ..mam tam jedną domenę.. wszystko poprawnie, ale bez rewelacji.. przejrzyj regulaminy i zobacz ile odnowienie.. a nie przekazywałem (robiłem to w domenytanio.pl - tam szybko - do paru godzin), ale pewnie też chyba raczej nie dłużej niż dobę, czy coś.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartłomiej Rosiński 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2007 to jakiś partner hrd.pl RejestracjaDomen.pl i HRD.pl należą do tej samej firmy, tj. Consulting Service z siedzibą w Warszawie. RejestracjaDomen.pl przeznaczona jest dla klientów detalicznych, natomiast HRD.pl obsługuje wyłącznie klientów biznesowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach