user1 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2007 Pytanie adekwatne do kategorii Jak sprawdzić co dokładnie wykonuje dany proces, jakie pliki są używane itp, przeglądałem hepla "top" "ps" i powierzchownie google ale konkretnej odpowiedzi nie znalazłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ertcap 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2007 strace -p <PID> pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
user1 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2007 ok o to dokładnie chodziło, tylko jeśli proces jest duży putty automatycznie nie pozwala powrócić do początku wyświetlanych informacji, jaka jest na to rada aby zobaczyć opis całego procesu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2007 Powieksz buffor w PuTTY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
user1 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2007 lol to było tak proste że aż zignorowałem tą myśl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
itb 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2007 lsof Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach