Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2007 Witam, Prowadze sobie taki mały serwisik a'la smog. Ludzie zgłaszają mi do niego sporo filmów, a w tym sporo... erotyki ;-) Mi to tam nie przeszkadza, bo miło się akceptuje takie filmy i opisuje tagami (hehe), aczkolwiek mam pytanie do WHT'owców, czy skoro serwisy typu youtube.com, parkolt.com itp. nie kasują takich filmów ze swoich serwerów, to znaczy że spokojnie mogę umieszczać te filmy (tzn linkować) u siebie w serwisie ? Rzecz jasna, wszędzie gdzie trzeba ostrzeżenie o treściach erotycznych i pytanie o pełnoletniość jest ;-) Z góry dzięki za wypowiedzi. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2007 O ile nie ma zwierzatek i dzieci to mozesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2007 Przeważnie nie ma żadnego problemu do czasu gdy zaczną się czepiać jakieś "stowarzyszenia matek Teresek" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach