anglik 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2007 Parkuje na Sedo domeny COM. i postepuje zgodnie z tymi ze wskazowkami zawartymi tutaj http://parkowaniedomen.pl/viewtopic.php?t=10 I wszystko idzie ok, ale przy probie zaparkowania domeny EU pojawia sie problem bo wyskakuja mi jakies inne kratki. i nie wiem co zrobic. Domeny sa zarejestrowane w AZ. Pozdrawiam. PS. Tylko sie nie smiejcie za bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2007 To może "pokażesz" nam te dodatkowe kratki... być może wystarczy wykazać się odrobiną wiedzy słownictwa angielskiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anglik 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2007 mars.az.pl *IP: kratka ns2.az.pl *IP: kratka Host: kratka *IP: kratka * Adres IP (glue code) jest wymagany tylko w przypadku dodawania/usuwania hosta w domenie podrzędnej do danej domeny np. dodanie ns1.nazwadomeny.eu do domeny nazwadomeny.eu Zaraz sam padne ze smiechu. mars.az.pl *IP: kratkans2.az.pl *IP: kratka Host: kratka *IP: kratka * Adres IP (glue code) jest wymagany tylko w przypadku dodawania/usuwania hosta w domenie podrzędnej do danej domeny np. dodanie ns1.nazwadomeny.eu do domeny nazwadomeny.eu Zaraz sam padne ze smiechu. Mam te kratki wpisac nowe adresy serwerow? Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2007 Moze zrob screena albo postaraj sie opisac swoj problem w jakis normalny sposob, bo z tego co tutaj napisales dla mnie absolutnie nic nie wynika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anglik 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2007 Moze zrob screena albo postaraj sie opisac swoj problem w jakis normalny sposob, bo z tego co tutaj napisales dla mnie absolutnie nic nie wynika Juz jest w porzadku, "rozkminilem to". Bez sensu wogole temat rozpoczalem,zamiast troche pomyslec. Pozdrawiam i dzieki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach