europrezes 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2007 Jak myślicie, czy właściciele takich domen jak gppgle.pl zarabiają na nich tyle, że zwraca się koszt rejestracji? Dostałem ofertę odsprzedaży takiej domeny, ale nie wiem, po co ktoś chciałby odsprzedawać wartościową domenę Ile powinieniem za takie coś dać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polm83 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2007 Najlepiej zamieścić tam licznik i sprawdzić jaki jest na niej ruch i według tego ocenić czy warto odsprzedawać tą domenę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
europrezes 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2007 No tak tylko że to nie moja domena i nic z nią nie zrobię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamesbond 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2007 @polm83, a możesz powiedzieć ile ludzi wchodzi na twoja domene d0wnload.pl ? z ZEREM zamiast O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polm83 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2007 w domenie d0wnload.pl nie chodzi o pomyłki, tylko o to ze to jest w miare ciekawy adres i tyle, może zbyt pochopnie ja zarejestrowalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
breja 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2007 Ach te promocje z domenami fajnie sie kupuje jak sa po kilka(nascie) zł tylko po roku jak co kilka tygodni przychodza rachunki na setke to juz nie jest fajnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
europrezes 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2007 Czy możecie wrócić do tematu postu?:> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
breja 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2007 odslony = zysk a skoro ty nie wiesz jaka one maja ogladalnosc to nie mamy o czym debatowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach