maciasgta 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2007 Witam Interesuje mnie serwer dedykowany najlepiej część z dwoma adresami IP do swoich dnsów Miejsce : około 10 gb Transfer: 200 gb miesięcznie Panel administracyjny TYLKO DIRECT ADMIN Czekam na propozycje Oferty proszę składać na: maciasgta@o2.pl Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foo 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2007 Jaki ma sens stwianie dns'ow na 2 ip z jednej maszyny? IMO, sens istnienia 2 nameserverow jest po to, aby dziallay na odzielnych maszynach (jak jedna padnie, dziala druga). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maciasgta 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2007 Ale z tego co wiem to do własnych adresów dns potrzebne są 2 adresy IP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2007 Ale z tego co wiem to do własnych adresów dns potrzebne są 2 adresy IP.To zle wiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2007 Nie lepiej kupić zwykły hosting? Np. http://www.cirtexhosting.com/shared.shtml pakiet standard 4,99$/miesiąc ( z kuponem 'gallery' 50% zniżki przez pierwszy okres płatności). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach