mateso 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2007 Witam Poszukuje serwera pod poczte prosiłbym o jakies firmy ktore takie usługi prowadzą. dzieki z gory. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szirok 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2007 WitamPoszukuje serwera pod poczte prosiłbym o jakies firmy ktore takie usługi prowadzą. dzieki z gory. pozdrawiam http://iq.pl/oferta/konto/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2007 To chodzi o serwer poczty a nie o konto pocztowe. Słabo doprecyzowane oczekiwania masz. Home ma ciekawą ofertę w wersji bussines http://home.pl/poczta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateso 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2007 Witam Chyba nie zrozumiano mnie odpowiednio , nie chodzi mi o pojedyncze konto e-mail lecz o serwer na ktorym uzytkownicy beda zakładać skrzynki pocztowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2007 Jeżeli Cie zrozumiałem i chcesz mieć serwis w którym ktoś będzie zakładał konta e-mail to musisz pomyśleć o indywidualnej maszynie na której skonfigurujesz takie środowisko. Bądź znajdź firmę która to wykona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2007 Chyba nie zrozumiano mnie odpowiednio , nie chodzi mi o pojedyncze konto e-mail lecz o serwer na ktorym uzytkownicy beda zakładać skrzynki pocztoweA spojrzales na oferte home.pl, ktora podal Tomi? Tam mozesz zakladac konta bez ograniczen, jestes ograniczony jedynie quota. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2007 wszedzie (czytaj w porzadnych hostingach) jest ta opcja ale autorowi tematu chyba chodzi o taka mozliwosc ze strony uzytkownikow serwisu / strony a nie od strony admina serwisu / strony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artur Pajkert 39 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2007 No właśnie, Ja także prosiłbym o podanie informacji, o co dokładnie chodzi. Akurat nasza firma ma w ofercie serwery wirtualne i dedykowane, na których taki system można zbudować, a mamy też pewne doświadzczenie w budowie systemów do zakładania kont (w końcu firma hostingowa). Opracowniae takiego systemu to jednak koszt co najmniej kilku, jesli nie kilkunastu tysięcy złotych, jeśli to miałoby być zrobione dokładnie, od początku pod wymagania konkretnego zamawiającego. Można też zrobić inaczej: Np. Pozwalać użytkownikom zakładać konta - standardowe pakiety danego usługodawcy. Wówczas właściciel takiego serwisu może liczyć na prowizję od każdego sprzedanego konta, a jego obsługą zajmuje się już provider. SISCO oczywiście oferuje taki model współpracy. Oczywiście zapraszam także, jeśli chodziło po prostu o możliwość zakładania dużej liczby kont poczty mamy odpowiednie serwery wirtualne oraz pakiety resellerskie (niektórzy użytkownicy Forum już z nich korzystają). Pozdrawiam serdecznie, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach