Ignition 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2007 Szukam hostingu o elastycznych praamatrach mam tu na myśli coś takiego że na początku wykupuję jakieś 500mb pojemności i 10gb transferu w nastepnym miesiącu wykupuję np 15gb transferu... w 6 miesiącu wykupuję 1,5 gb pojemności i 40gb transferu. Potrzebne mi to do tego gdyż zamierzam na subdomenach domeny postawić kilka róznych serwisów: opisygg.domena.pl, tekstypiosenek.domena.pl, sennik.domena.pl itd. Na początku spodziewam się małego ruchu dlatego nie chcę wykupywać hostingu na zaspas. Zalezy mi na tym abym mógł co miesiąc dokonując płatności zmienić parametry mojego hostingu czyli co miesiąc wykupywać inny pakiet. Z uwagi na przezneczenie hostingu musi on pozwala założyć conajmniej 10 subdomen do tego 10 baz mysql. Hosting musi być pewny gdyż nie zamierzam się z niego przenosić przez długi okres czasu. Czy możecie mi coś polecić z własnego doświadczenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2007 Kup sobie pakiet w firmie, która rozlicza ruch w całym okresie abonamentowym a nie co miesiąc. Np. w nazwa.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2007 Wybrałbym Blink.pl startując z najniższej oferty. Zmiana pakietu to praktycznie nigdy nie jest żaden problem u dobrych usługodawców. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2007 Albo poszukaj hostingu z panelem h-sphere (np. jodohost.com). Umożliwia on zmianę w dowolnej chwili pakietu na inny i jesteś podliczany automatycznie co dzień według stawki za dany pakiet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ignition 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2007 Dzięki, ale szukam czegoś raczej z polskim supportem. Co myślicie o WEBD.pl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2007 webd.pl odradzam, poczytaj watek o tym hostingodawcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach