anglik 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2006 Albo tu http://www.allegro.pl/item154290613_domena...iekawa_bcm.html ale jetem pijany. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaMtAr0 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2007 Sorry chłopie naprawdę nie wiem o co Ci chodzi... a avatar?Hmmmmmmmm mi osobiście avatar się podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webmsz 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2007 avatar ok ... najlepszego w 2007 roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlie root 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2007 Chodzilo o poprzedni - tzn. moj avatar z dopiskiem f*ck you. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foo 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2007 Ech, nie chodzilo o Ciebie! A avatar - dostepny w sieci, troszke przerobiony i nie f*ck you tylko f*ck off;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hyhyhy 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2007 @suchar, nie przesadzasz może z tym avatarem? Wg mnie jest on niekompetentny i nie pasuje do stylu tego forum... jest jak plama wina na białej bluzce... weź to zmień... Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foo 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2007 Teraz lepiej? BTW, od kiedy to avatar może być "niekompetentny"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hyhyhy 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2007 Bezapelacyjnie Fenks. Oj nie czepiaj sie, dobrze wiesz jaki dziś dzień... :> Niektórzy nie myślą do końca jeszcze Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foo 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2007 Trzeba było pić porządny trunek, a nie metanol z mety;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hyhyhy 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2007 Preferuje żubrówke;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foo 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2007 Postów: 666 No, no:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach