anglik 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2006 O tej godzinie? Nie bawicie sie nigdzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlie root 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2006 nie. Bawimy sie ze zwalonym debilianem na rescue (blad przy firewallu w fbsd, a dzis hetzner nie pracuje ;/) PS. Co piles? ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foo 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2006 u mnie nieco inaczej, z racji tego, ze zmarła mi osoba w rodzinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlie root 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2006 Nie masz juz bana? ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anglik 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2006 nie. Bawimy sie ze zwalonym debilianem na rescue (blad przy firewallu w fbsd, a dzis hetzner nie pracuje ;/) PS. Co piles? ;/ [/quote Pije browce w samotnosci. Upije sie dzisiaj przed monitorem!!!Pozdrawiam. Nie masz juz bana? ;/ Jeszcze nie , ale podejrzewam ze jestem bliski tego. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlie root 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2006 nie Ty. ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foo 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2006 Charlie_root dlaczego to: ";/"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlie root 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2006 Wiesz, moze i nie mam 1k postow, ale jeszcze troche mysle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foo 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2006 Badz masz dobrych (pojecie wzgledne) kolegów na forum;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlie root 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2006 Jeszcze ilu ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foo 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2006 Same wybitne jednostki, oczywiście bez urazy, jeszcze znowu dostanę blokadę konta mady by patrick za obrazę majestatu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlie root 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2006 *za caloksztalt ;> Ale zapewne tym razem od kogos innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foo 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2006 *za caloksztalt ;> Tzn? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2006 Pije browce w samotnosci. Upije sie dzisiaj przed monitorem!!!Pozdrawiam. Tylko lusterka ew. monitora nie rozbij. PS. no to "logout" na terminalu - do zobaczenia za rok Więcej płacących klientów i mniej wymagających Pozdrawiam; Szczepanik Adrian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anglik 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2006 Tzn? Dla rozluznienia Panowie I Panie zagladnijcie tu. http://www.allegro.pl/item154290052_domena_eu_bcm_.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlie root 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2006 Humor mi sie poprawil - jeden z 12 problemow rozwiazany... ...jeszcze 11. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foo 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2006 zapewne zakupiona w nazwa.pl propomocja za ~10zł... Oczywiście nikt nie napisze, o tym fakcie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anglik 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2006 zapewne zakupiona w nazwa.pl propomocja za ~10zł... Oczywiście nikt nie napisze, o tym fakcie;) Nie. AZ.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2006 A ja z kobietą u mnie w chacie, bo jakoś nie było gdzie iść... i Ona poszła do wuce, a ja tutaj sprawdzić co się dzieje .. hehe.. ogólnie Martini, szampan, wrapsy.. i jest gitez, ale marudzi mi, ze za rok "gdzieś koniecznie wyjdziemy".. ja tam wbijam w "Nowy Rok" i temu podobne, bzdetne imprezy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anglik 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2006 A ja z kobietą u mnie w chacie, bo jakoś nie było gdzie iść... i Ona poszła do wuce, a ja tutaj sprawdzić co się dzieje .. hehe..ogólnie Martini, szampan, wrapsy.. i jest gitez, ale marudzi mi, ze za rok "gdzieś koniecznie wyjdziemy".. ja tam wbijam w "Nowy Rok" i temu podobne, bzdetne imprezy.. Za rok jedz do Grecji na sylwka.Bylem tam trzy lata temu. Piekna muzyka i ludze towarzyscy . Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P.C. 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2006 ...... a dzis hetzner nie pracuje Nie pracuje od początku tygodnia- próbowałem się do nich dodzwonić i zgłosił się automat informując, że niestety trwa wielka przerwa świąteczna i serdecznie zapraszają po Nowym Roku. Najlepszego Panowie i Panie ( jeśli tu takowe są ) w Nowym 2007 Roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlie root 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2006 Dzieki, dziki.. A Ty suchar sobie odpusc. ;> Dobrze Ci radze ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anglik 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2006 Tylko lusterka ew. monitora nie rozbij. PS. no to "logout" na terminalu - do zobaczenia za rok Więcej płacących klientów i mniej wymagających Pozdrawiam; Szczepanik Adrian Juz mi szumi w glowie Panie Adrianie.Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foo 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2006 Dzieki, dziki.. A Ty suchar sobie odpusc. ;> Dobrze Ci radze ;> Sorry chłopie naprawdę nie wiem o co Ci chodzi... a avatar? Hmmmmmmmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anglik 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2006 Sorry chłopie naprawdę nie wiem o co Ci chodzi... a avatar?Hmmmmmmmm Albo tu http://www.allegro.pl/item154290613_domena...iekawa_bcm.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach