darkman 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2005 Mam takie pytanie czy da rade postawić serwer pod hosting na windows serwer 2003 poniewarz mam problem bo chciałem na linux mendrake ale po ściągnięciu obrazów ISO i wypaleniu ich na CD to podczas instalaci lina wyskakuje mi że niemam cd-romu cd jest firmy LG szukałem na rużnych forah ale nic ciekawego nieznalazłem każdy ino pisze lub innemu dogryza potrzebuję odpowiedzi niejwięcej jaki linux się nadaje lub czy da rade na windows serwer 2003 za informacje bardzo dziękuję . lub na maila jakiś opis pawel.durdyn@op.pl lub GG 1238746 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
irvinek 4 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2005 Mam takie pytanie czy da rade postawić serwer pod hosting na windows serwer 2003 poniewarz mam problem bo chciałem na linux mendrake ale po ściągnięciu obrazów ISO i wypaleniu ich na CD to podczas instalaci lina wyskakuje mi że niemam cd-romu cd jest firmy LG szukałem na rużnych forah ale nic ciekawego nieznalazłem każdy ino pisze lub innemu dogryza potrzebuję odpowiedzi niejwięcej jaki linux się nadaje lub czy da rade na windows serwer 2003 za informacje bardzo dziękuję .lub na maila jakiś opis pawel.durdyn@op.pl lub GG 1238746 da rade mozesz smialo zakladac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość voytar Zgłoś post Napisano Luty 8, 2005 Proponuję wyszydzić, zbanować i przykleić co by inni nie zakładali takich topiców. (i tak będą, w końu tacy szukajki nie używają ani nie czytają tego co trzeba no ale może ktoś jednak przeczyta...) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach