jarek 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2007 malu123 patryk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2007 I ostatnio: http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showtopic=9336 o ile dobrze wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil01 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2007 Nie wiem co się dzieje ale nie da się spingować mojego serwera która na 100% działa prawidłowo i nie pad... ;/ napisałem juz maila i czekam na odpowiedz... jak tak będzie wyglądać współpraca to ja chyba podziękuję...mam nadzieje że to router czy coś padł a nie nie oni odpinają mi maszynę z sieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2007 Skąd to przekonanie, że to nie jakiś pad maszyny ? Ale nawet jeżeli: a ) maszyna nie padła b ) nie ma padu serwerowni To najprawdopodobniej leciał jakiś atak i zostałeś wycięty . Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil01 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2007 heh zadnego ataku nie było a maszyna miała loady max 1 (i to przy jakis wiekszych obciazeniach np. wgrywanie bazy danych itd.) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2007 Atak nie zawsze oznacza wysoki load ; ). No ale skoro mówisz.. że ataku nie było, maszyna nie padła, a cała reszta serwerowni śmiga.. znaczy, że pijani technicy musieli zabawiać się twoim 'powerem' . Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2007 Hi Terz miałem taki "pad" okazało sie ze w ksiegosoci ubzdruali sobie ze w lutym nie zaplacilem na serwer ! w lutym ... stfu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil01 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2007 Okazalo sie ze router padł ;/ P.s popraw "terz" na też bo dziwnie to wygląda 11:20 po kilku godzinach naprawili i przy okazji zresetowali mi serwer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach