Mondzio 0 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2005 głupia ta firma sync oczywiście nie odpowiadają i tam bym konta nie kupił , lecz mam tam sponsoring kumpel ma resellera więc jakie są dnsy na syncu może ktoś wie bo po dodanie ns1.sync.pl , i ns2.sync.pl i podpięciu domena nie działa z góry dzięki za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przemysław 0 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2005 domena sync.pl jest na DNSach: nmd1.zapto.org nmd2.zapto.org przynajmniej na to wskazuje whois. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
irvinek 4 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2005 domena sync.pl jest na DNSach:nmd1.zapto.org nmd2.zapto.org przynajmniej na to wskazuje whois. sync wymiata wogule strona mi sie nie laduje ... tylko jakies ..... to jest grosze niz domowy hosting ... sami sprawdzcie a co do dnsow to n/c sync niema swoich ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przemysław 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2005 nmd1.zapto.org wskazuje na 70.84.106.148 [zeus.sync.pl] a nmd2.zapto.org na 70.84.106.149 [brak wpisu rDNS] oba adresy wskazują na serwer sync.pl, jednak ciekawe jest to, że nie wysilili się żeby zarejestrować serwery nazw ns1.sync.pl i ns2.sync.pl ... Czyli w sumie to są ich dnsy. to chyba kolejny dowód jak poważnie podchodzą do tematu hostingu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
No Name 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2005 adresy dnes są takie : ns1.sync.com.pl i ns2.sync.com.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
domena24.info 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2005 Kupiłem u nich resellera i nie działa ! Mam abonament ważny do 21 sierpnia a nie da się zalogowac do C-Panel . Złozyłem pozew w Urzędzie Ochrony Konkurencji i Konsumenta gdyż odpisują admini " że nie mamy czasu" albo " proszę nie wysyłać 10 maili dziennie" serwer wiesza się, znika z sieci po 10 razy dziennie . Na tym nie da się prowadzić normalnej działalności . Poza tym moi Klienci utracili dane po ich słynnym backupie na nowy serwer. Wierzę w polubowne rozwiązanie problemu, napisałem im o tym w 2 listach poleconych. Jak na razie dostałem tylko pretensjonalnego maila,że jeżeli będę do nich wysyłał roszczenia reklamacyjne po 10 razy dziennie ( wtedy kiedy serwer faktycznie nie działa) to mnie zablokują. Wysłany Sob Kwi 16, 2005 12:17 pm: A miał to być 3-ci mój handlowy adres pod domeną www.ru3.net - tylko straciłem pieniądze i czuję się oszukany bo przez telefon jeżeli udało mi się dodzwonić wmawiano mi,że wszystko do godziny zostanie usunięte a potem nie odbierano ... Mam już 2 maszyny serwerowe jedną w Polsce przy Politechnice Śląskiej , Drugą w Hostings.pl a trzecia miała być w sync.pl ale nie będzie bo nie da się nią zarządzać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przemysław 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2005 tutaj masz spory wątek o sync.pl http://www.webhostingtalk.pl/viewtopic.php?t=587 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach