www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2009 U mnie max na jednym serwerze 600GB A wszyscy szukają UNLIMITED p.s. wiadomo jeden na 50 trafi się taki co poleci na non stopie 300 mbps (Krystian) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hostingznawca 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2009 Ja zużywam 4TB miesięcznie ale nie na dedyku tylko na hostingu UNLIMITED Hostgator. Znam rekordzistów co zużywają nawet 10TB na hostingu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2009 Jakoś nie widzi mi się 4TB na tym shared "unlimited". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hostingznawca 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2009 Moge screena wysłać na PW w tej chwili 1,7TB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adami 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2009 SP mini ~2TB m/c Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hostingznawca 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2009 Dla osób którzy nie wierzą że się da wykorzystać tyle transferu na hostingu Mój cel to wykorzystać 10TB może spróbuje na dreamhost Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach