err 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2006 Witam! Mam drobne pytanie do użytkowników serverów w webperoni.de - W jakim formacie trzeba wpisac date uodzenia? Przeszukalem ich faq ale niestety nic nie znalazłem na ten temat. Sprawdzilem juz chyba wszytkie mozliwe opcje a nadal otrzymuje blad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlie root 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2006 A masz 18 lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
err 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2006 Tak mam, wpisujac np: 24121984, 24-12-1984, 24/12/1984 zawsze wywala "Fehlerhafte Eingabe im Feld Geburtstag" Niepoprawna data w polu urodzin. Oczywiscie info@webperoni.de milczą już pare dni i wyjścia z sytuacji nie widac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2006 wszystkiego dobrego z okazji urodzin :-) Podaj link do tego formularza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jendrasik 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2006 nie moge znaleźć maila od webperoni ale to chyba bylo dd.mm.rrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
err 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2006 nie moge znaleźć maila od webperoni ale to chyba bylo dd.mm.rrrr Bardzo dziękuje rzeczywiscie format dd.mm.rrrr jednak i tak mogli napisac o tym na stronie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_MaStErCoBrA_ 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2006 err wspolczuje ze tam bedziesz mial VPS :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
user1 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2007 (edytowany) Kontynując temat webperoni mam pytanie odnonie potwierdzenia telefonicznego, wybrałem opcję automatyczną i niewiele z tego zrozumiałem, kiedys korzystając z podobnej usługi automat dzwonił do mnie i podał mi kod aktywacyjny który później wpisałem w odpowiednim miejscu na stronie, tu zas w e-mailu od nich otrzymałem: Aktivierungscode czyli domyslam sie ze to ja mam im podac kod z e-maila tak ? Chyba trzeba będzie skorzystać z opcji manualnej i po angielsku się jakos dogadac P.S. Dzwonią na tel kom czy tylko na stacjonarne ? Można im kod przesłać FAX-em ? Edytowano Czerwiec 16, 2007 przez user1 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach