szirok 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2006 Chciałbym zyczyc wszyskim uztykownikom WHT, spokojnych i wesolych Swiat, zeby Wasze serwery mialy jak najwieksze uptime w czasie Swiat, zebyscie mogli Swieta spokojnie z rodzina spedzic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Na okrągło jak rondo 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2006 Również życzę wszystkim użytkownikom tego forum wszystkiego naj.. Wielkiego uptime, małego obciążenia maszyn, rabatów w serwerowni itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hyhyhy 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2006 Ja również życzę spokojnych i wyspanych nocy, minimalne downtime i udanego sylwestra http://wole.pl/xmast.gif Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
irvinek 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2006 Życzę wam wszystkiego najlepszego przede wszystkim zdrowia i pieniędzy ,żeby telekomuna zbankrutowała(nie możliwe) no i oczywiście niskich pingów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaMtAr0 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2006 Ja się też dołączam do życzeń :-) PS. Ja również życzę spokojnych i wyspanych nocy, minimalne downtime i udanego sylwestra http://wole.pl/xmast.gif Pozdr. to ty jesteś na fotce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hyhyhy 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2006 Nie, moja bejbe wiesz ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil_Matysik 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2006 A ja Wam życzę odpoczynku od komputera i pracy... choć przez te dwa dni w roku zajmijmy się rodzinami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2006 A ja Wam życzę odpoczynku od komputera i pracy... choć przez te dwa dni w roku zajmijmy się rodzinami cat /dev/rodzina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
irvinek 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2006 cat /dev/rodzina Fanatyk Zapomniałem życzyć wam dużo choinki pod prezentami . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hyhyhy 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2006 Zapomniałem życzyć wam dużo choinki pod prezentami . Buehehe wzajemnie Dobra, ja odłączam się od sieci Pozdr. ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach