mili 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2006 Szukam hostingu w zakresie 10-25 GB (więcej na razie mi nie potrzeba). Transfer 80 GB/ mies nielimitowana ilość domen, maili, aliasów, FTPów, Właśnie kończę średnio przyjemną przygodę z webd.pl i niechcący sparzyłem się mocno na home.pl - jak się okazuje są jeszcze gorsi od webda... Zasadniczo będę chciał czegoś stabilnego, bo chcę się tam sprowadzić z około 200 domenami. Obsługa przez cpanel była do przyjęcia, natomiast serwer + obsługa webda wyklucza możliwość poważnej współpracy. Można u nich powiesić bloga, ale nie profesjonalne serwisy firmowe .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moron 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2006 Można u nich powiesić bloga, ale nie profesjonalne serwisy firmowe .... profesjonalne serwisy firmowe maja dedyki i revDNS'y do domen... zastanow sie lepiej dlaczego takie duze firmy podziekowaly ci za wspolprace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2006 Ty poprostu potrzebujesz resellera. Zobacz na ten Topic http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showtopic=6695 Może sisco.pl Ci podejdzie. Uwaga to jest niestandardowa oferta. nie ma jej na stronie sisco.pl O szczegóły musisz dopytać. Ja mam w planie zakupić tam konto do wstępnego rozpoznania ich oferty. Potem jak wszystko biedzie ok to zdecyduje się na dłuższą współpracę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mj 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2006 Szukam hostingu w zakresie 10-25 GB (więcej na razie mi nie potrzeba). Transfer 80 GB/ mies nielimitowana ilość domen, maili, aliasów, FTPów, Właśnie kończę średnio przyjemną przygodę z webd.pl i niechcący sparzyłem się mocno na home.pl - jak się okazuje są jeszcze gorsi od webda... Zasadniczo będę chciał czegoś stabilnego, bo chcę się tam sprowadzić z około 200 domenami. Obsługa przez cpanel była do przyjęcia, natomiast serwer + obsługa webda wyklucza możliwość poważnej współpracy. Można u nich powiesić bloga, ale nie profesjonalne serwisy firmowe .... Jeżeli ma to być 200 domen polecam raczej serwer dedykowany. Proponuję coś z naszej oferty: http://www.3it.pl/?id=serwery_dedykowane Serwer dedykowany już od 350 zł na m-c. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach