tramil 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2006 witam Czy to ze zaznaczy na stronie ze zapoznał się z tym a tym i że zgadza się z warunkami tam zawartymi jest prawomocne?? Czy na podstawie takiego czegoś może być zgłoszony wniosek do sadu o odzyskanie pieniędzy? Wiem, że chodzi mi bardziej o porade prawną ale może ktoś bedzie konkretnie coś o tym wiedział. Chodzi o przypadki kiedy "umowa" na stronie jest zawierana na okres jednego roku. Czy takie coś bez podpisu jest prawomocne?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hyhyhy 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2006 Jeśli jest to umowa o dzieło, odpowiednio sformułowana, można z takim dokumentem coś zdziałać. Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tramil 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2006 Chodzzi mi dokladnie o standardowy formularz na stronie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hyhyhy 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2006 Regulamin? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach