Anonimowy 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2006 Witam! Przypadkiem natknąłem się na cennik odnowień domen w onet.pl: ceny bardzo korzystne. Zacząłem szperać po forum, sprawdzać różne inne firmy i nie mogę znaleźć nikogo tańszego. Nawet superhost domeny com.pl i eu ma droższe. Zaczynam się zastanawiać, czy stopniowo nie przenieść domen z lh do onetu... Mimal Dla uściślenia: wziąłem pod uwagę tylko domeny .pl, com.pl i .eu. Jeśli chodzi o np. .com i .net, to sporo firm ma niższe ceny (nawet lh w którym jestem). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sbvc 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2006 Cal.pl ma tanie odnowienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luke4U 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2006 Witam! Przypadkiem natknąłem się na cennik odnowień domen w onet.pl: ceny bardzo korzystne. Zacząłem szperać po forum, sprawdzać różne inne firmy i nie mogę znaleźć nikogo tańszego. AFAIK w onet najtansze, ale panel fatalny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2006 Warto oszczędzać te 20-30zł za rok? Ja wolę intuicyjną obsługę, szybką reakcję i dobry panel w domenytanio.pl niż te głupie, zamotane pseudopanele, gdzie prawie każdy ruch coś kosztuje... a głupia opcja aliasu jest jak nie wiadomo jaki luksus ukazywana.. ONET LIPA i koniec.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PeterSim 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2006 Warto oszczędzać te 20-30zł za rok? Ja wolę intuicyjną obsługę, szybką reakcję i dobry panel w domenytanio.pl niż te głupie, zamotane pseudopanele, gdzie prawie każdy ruch coś kosztuje... a głupia opcja aliasu jest jak nie wiadomo jaki luksus ukazywana.. ONET LIPA i koniec.. Rejestrator24 ma jedną cenę rejestracji i odnowień - 68zł netto czyli ciut drożej niz onet ale panel taki jak w domenytanio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polskiewybrzeze.info 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2006 Onet ma to do siebie że mają droższą pierwotną rejestrację ale odnowienia w dobrej cenie . Zdecydowanie tu odradzam serwisy które mają w regulaminie to,że domene możesz wytransferować po 2 latach... tak ma nazwa.pl teraz w tej nowoczesnej promocji za 90 groszy ... ale odnowienie tej domeny to 61 PLN podczas gdy w onet.pl 19 PLN rocznie DLATEGO POLECAM ONET.PL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2006 ja mam wyrobione zdanie o onecie.. a 30-40zł więcej po roku czasu to nie problem, jeśli poważnie traktuje się serwis, o którego domenę chodzi.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2006 onet.pl 19 PLN rocznie DLATEGO POLECAM ONET.PL Chyba czytac nie umiesz pl - 79zl / rok (1 rok 40zl w promocji)domeny regionalne - 19zl / rok (1 rok 10zl w promocji) Domena regionalna to nie .pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Homzik 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2006 ja korzystam z rejestrator24.pl i jestem zadowolony:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczypior 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2007 ja korzystam z rejestrator24.pl i jestem zadowolony:) również polecam rejestrator24.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach