trytyt 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2010 Zapomniałem jeszcze o jednym dodać - zadania CRON, istnieje możliwość ustawienia tychże w Panelu, w przypadku pozostałych hostingów na których utrzymuje strony, tej opcji brakuje. Tzn., jest dostępna ale muszę za każdym razem pisać @ z prośbą o ustawienia zadania podając nazwę pliku. To ja nie wiem z czego Ty korzystasz kolego bo ja przerobilem juz dużo firm polskich i kilka zagranicznych ale z brakiem crona się nie spotkałem ... EDIT: IMAP'u w proste niema zostaje poczta zza wielkiej wody albo iq.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pehape 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2010 To ja nie wiem z czego Ty korzystasz kolego bo ja przerobilem juz dużo firm polskich i kilka zagranicznych ale z brakiem crona się nie spotkałem ... Chyba nie doczytałeś poprawnie kolego kwestii CRONa, o której wspomniałem. Wszystkie hostingi z których korzystam oferują taką funkcję, ale nie wszystkie dają możliwość zarządzania zadaniami CRON za pośrednictwem Panelu użytkownika. To miałem na myśli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2010 IMAP'u w proste niema zostaje poczta zza wielkiej wody albo iq.pl Napisz do obsługi - są bardzo elastyczni, więc jest szansa, że Ci włączą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trytyt 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2010 Chyba nie doczytałeś poprawnie kolego kwestii CRONa, o której wspomniałem. Wszystkie hostingi z których korzystam oferują taką funkcję, ale nie wszystkie dają możliwość zarządzania zadaniami CRON za pośrednictwem Panelu użytkownika. To miałem na myśli. Ja tez to miałem na myśli Wszystkie z których korzystałem miały możliwość ustawienia zadań cron samodzielnie przez panel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pehape 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2010 Aha W takim razie takiej możliwości nie ma m.in. obecny slaskdatacenter.pl jako Livenet.pl SP. Z.O.O, gdzie utrzymuje jedno konto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pehape 0 Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2010 Dzień dobry, Proste.pl wprowadziło chyba w dniu dzisiejszym nową ofertę. Z tego co widzę zwiększono transfery i dodano nowy pakiet - Dla Ekspertów. W końcu mogę wynieść się z slaskdatacenter.pl, gdyż po pierwsze proste.pl to jeden z najlepszych hostingów na polskim rynku, który intensywnie testuje od 2 lat, po drugie w tej samej cenie rocznej dostanę z tego co widzę większy transfer, a po trzecie po prostu ten hosting uwielbiam za brak problemów jakichkolwiek, kiedykolwiek i niesamowicie szybką obsługę techniczną, bezproblemowe faktury "bez proszenia się". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2011 Moduł dodawania opinii o firmie: http://www.webhostingtalk.pl/opinie/dodaj_opinie/191-proste-pl/ Profil firmy: http://www.webhostingtalk.pl/katalog/firma/191-proste-pl/ Dyskusje o ofercie i firmie: http://www.webhostingtalk.pl/topic/34283-dyskusje-prostepl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach