kufel 0 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2004 Pomysl jest dobry, brakowalo takiego forum w .pl dedykowanego glownie hositngowi, ale nazwa moglaby byc oryginalniejsza. Powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fobi Zgłoś post Napisano Maj 22, 2004 Pomysl jest dobry, brakowalo takiego forum w .pl dedykowanego glownie hositngowi,ale nazwa moglaby byc oryginalniejsza. Powodzenia No moze moglaby byc A co do koncowki czyli "powodzenia" to wszystko lezy w waszych rekach (uzytkownikach) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frogotten 0 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2004 jak nam zasponorujecie nowa domene - nie pogardzimy a tak wogle to ja bym tez chetnie zmienil ta domene jest... za dluga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kufel 0 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2004 Sponsoring domeny to maly koszt a czym bys nas [rakieta.pl] przekupil? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tangerine 0 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2004 a tak wogle to ja bym tez chetnie zmienil ta domene jest... za dluga Domenę można zmienić, ale co do jej długości nie mam żadnych zastrzeżeń. Co w tym złego? Jak się często korzysta z tej strony, to się ją wrzuca do ulubionych lub na pasek "Łącza" (IE). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frogotten 0 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2004 @kufel: urokiem osobistym. a teraz ciiii Bo robimy off top'a w tym momecie . @tangerine: w ulubionych mam burdel ze masakra, a w pasku ie mam tez zapisana wersje z com wiec skrot jest maly! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kufel 0 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2004 tak czy inaczej domena juz dodana do paska bookmarks w firefoxie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fobi Zgłoś post Napisano Maj 22, 2004 kufel -> o tak, tak wlasnie powinno byc (mam na mysli firefox-a i przycisk w bookmarks toolbar folder ) P.S troche mozemy off topic zrobic, po to jest ten dzial, najwyzej sie ustawi auto czyszczenie na np. tydzien pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kufel 0 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2004 ja mysle ze to wszystko wciaz wokol tematu oryginalnej sugestii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
radom 0 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2004 Pomysl jest dobry, brakowalo takiego forum w .pl dedykowanego glownie hositngowi,ale nazwa moglaby byc oryginalniejsza. Powodzenia Masz pomysl na domene? -> PW :wink: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kufel 0 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2004 mysle dos cintensywnie, niedawno wyprulem sie wymyslajac domene dla wszelkiego rodzaju poradnikow, no i wyysilem anglistyczna niestety tutorial.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frogotten 0 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2004 co wy na to: wht.pl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kufel 0 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2004 wht.pl brzmi dumnie, ale malo opisowo hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fobi Zgłoś post Napisano Maj 22, 2004 wlasnie taki byl plan, kupic WebHostingTalk.pl i wht.pl, zeby bylo latwiej, ale zrezygnowalismy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frogotten 0 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2004 eee.. czemu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fobi Zgłoś post Napisano Maj 23, 2004 zeby mimo wszystko kojarzyc to z jedna strona a nie z dwiema, zawsze to jeden adres i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frogotten 0 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2004 e tam ;/ bez sensu powód moim zdaniem im wiecej domen tym lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kufel 0 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2004 nie zaczynajcie strony od domeny nazwa jest 2-3 rzedna , decyduje zawartosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fobi Zgłoś post Napisano Maj 23, 2004 kurde frogoteen lamacz, kasujemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
antharax 0 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2004 mysle dos cintensywnie, niedawno wyprulem sie wymyslajac domene dla wszelkiego rodzaju poradnikow, no i wyysilem anglistyczna niestety tutorial.pl Ja posiadam tutoriale.net Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kufel 0 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2004 Ja posiadam tutoriale.net This Account Has Been Suspended wyglada jakby niewiele sie tam dzialo a zreszta na moim tez wystrzal gdzies 1 czerwca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
antharax 0 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2004 Nie zmieniłem DNS'ów po zmianie serwera No nie dzieje sie z powodu braku czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kufel 0 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2004 takie zmiany serwera sa niezdrowe dla interesow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frogotten 0 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2004 ej, panowie - nie róbcie off topicu / i kto to mówi / Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
antharax 0 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2004 To nie było zależne odemnie Koniec OT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach