esos 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2006 witam szukam nowego hostingu dla www.kochanka.pl niestety home.pl (obecnie tam stoi strona) stara sie mnie przecisnac na dedyka w cenie ktora mnie kompletnie nie interesuje. zalozenia hostingu: DZIENNY transfer 7-10gb przestrzen na baze + foty: obecnie okolo 120mb (mega), czyli tu nie ma zadnych strasznych przestrzeni baza mysql php5 m-rewrite jesli to nie jest wspoldzielona maszynka - pelna adminiastracja z Twojej strony niskie pingi prosze o tylko powazne oferty oczywiscie wymagane FV oferty prosze slac TYLKO na esos@kochanka.pl do jutra (20-12-2006) do godz 10 w temacie @ prosze napisac: OFERTA HOSTINGOWA [Twoje nazwisko, nr tel, firma] OFERTY PROSZE SKLADAC TYLKO NA esos@kochanka.pl NIE ODPOWIADAM NA PW. Nie interesuja mnie pytania 'a ile chcesz dac' w mniej lub bardziej cywilizowanej formie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2006 Wydaje mi się, że home Ci może dobrze podpowiadać... możesz błędnie rozumieć swoje potrzeby... najprawdopodobniej wszystko rozchodzi się o sposób funkcjonowania galerii (miniatury na dysku, czy tworzone w locie) i zarzynanie procesora serwera, a nie o miejsce na dysku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach