nitryt 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2006 witam chciałem zarejestrować domene xxxxx.pl, whois pokazuje że jest wolna, tak samo pokazywała wyszukiwarka wolnych domen na nazwa.pl, założyłem konto w netart i w ostatnim etapie rejestracji wyskakuje błąd że domena jest zajęta, próbowałem 2 razy i pisało że zajęta a teraz po wyszukaniu tej domeny w netart pokazuje "informacja niedostępna" natomiast gdy wyszukuje ja na stronach innych firm to jest jako wolna, więc jak to w końcu jest, da się ją zarejestrować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2006 biuro@nazwa.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikołaj FC.pl 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2006 nie wiem o której to robiłeś, ale system NASKU dzisiaj "wisiał" do około godziny 15. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartłomiej Rosiński 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2006 Potwierdzam, błąd najprawdopodobniej spowodowany był przerwą w funkcjonowaniu systemu Registry NASKu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nitryt 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2006 oto co mi odpisali: "W dniu dzisiejszym mogą wystąpić problemy z serwerem NASK. Baza whois jutro rano powinna już być dostępna." spróbowałem przed chwilą i poszło Dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartłomiej Rosiński 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2006 Wg oficjalnych informacji NASK, problemy w funkcjonowaniu systemu Registry moga pojawiac sie od godziny 21:00 do 6:00 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach