matchius 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2006 Witam udostepniam klientom konto ftp ale chce zeby mozna bylo tylko na nie wgrywac i nic wiecej czy wie ktos jak to zrobic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2006 Ustaw ACL'ki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matchius 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2006 ? sory alle jestem poczatkujacy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2006 Sorry, ale nie jestem wrozka. Na ogolne pytanie mozesz dostac tylko ogolna odpowiedz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matchius 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2006 zapomnialem napisac ze mam DA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duna 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2006 <Directory /home/jakis/tamkatalog> <Limit READ> DenyAll </Limit> <Limit WRITE> AllowAll </Limit> <Limit STOR> AllowAll </Limit> </Directory> Wszyscy moga zapisywac do tego katalogu. To tylko przyklad. Jesli to ma byc tylko dla okreslonego urzytkownika to musisz tez to sprecyzowac w configu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach