user1 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2007 Również byłem od początku do końca, qfa nic nie wygrałem a wy ? Co myślicie o prowadzącej ? jeszcze by przeszła... hehe. Na wykłacie firmy DNS ktoś jej robił zdjęcie Nokią 6630... ktoś z was ? No a kolega przeszkadzał bluetoothem w prezentacji Quest-a. Pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hyhyhy 0 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2007 Fobi zrobił mi, belliemu i kolibrowi zdjęcia mogliśmy jakoś się wszyscy skumać... ;> Mnie sie podobała ta Pani z cisco, która niestety siedziała W ogóle bardzo spodobała mi się technologia vmware... na pewno zainteresuje się tym głębiej A barman robił przepyszne drinki Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2007 ...a barman robił przepyszne drinki ... ta... gdy dzwoniłem do Ciebie tuż po Twoim przyjeździe do W-wy, to chciałeś koniecznie przed konferencją pić browary pijaku ...w ogóle bardzo spodobała mi się technologia vmware... Nie powiem. Mnie się ta prezentacja również bardzo podobała, szczególnie ze względu na fakt, że poza przedstawieniem kilku slajdów i odstawieniu przez prowadzącego PRu, zostało mi "live" pokazane jak to działa. Technologia z pewnością warta uwagi, nie mniej jednak do produktów VMWare podchodzę z dystansem, bo nigdy nie grzeszyły one wydajnością. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2007 Nie powiem. Mnie się ta prezentacja również bardzo podobała,szczególnie ze względu na fakt, że poza przedstawieniem kilku slajdów i odstawieniu przez prowadzącego PRu, zostało mi "live" pokazane jak to działa. Technologia z pewnością warta uwagi, nie mniej jednak do produktów VMWare podchodzę z dystansem, bo nigdy nie grzeszyły one wydajnością. Pamietaj tylko, ze VMWare to natywna wirtualizacja, a nie nie wirtualizacja na poziomie jadra pojedynczego systemu, dlatego wydajnoscia odbiega od stosowanych przez Ciebie rozwiazan No ale o zaletach tego typu wirtualizacji zapewne przekonaliscie sie na prezentacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gb 12 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2007 Pamietaj tylko, ze VMWare to natywna wirtualizacja, a nie nie wirtualizacja na poziomie jadra pojedynczego systemu, dlatego wydajnoscia odbiega od stosowanych przez Ciebie rozwiazan Pamietajmy ze VM Ware nie jest jedyna firma ktora posiada takie rozwiazanie w ofercie. g. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2007 Pamietajmy ze VM Ware nie jest jedyna firma ktora posiada takie rozwiazanie w ofercie.A czy ja gdzies napisalem, ze jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gb 12 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2007 Pamietajmy ze VM Ware nie jest jedyna firma ktora posiada takie rozwiazanie w ofercie.A czy ja gdzies napisalem, ze jest? Moja wypowiedz jedynie uzupelniala poprzednia, a nie ja negowala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2007 Moja wypowiedz jedynie uzupelniala poprzednia, a nie ja negowala.OK, w takim razie zle ja zinterpretowalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Luty 3, 2007 fobi: może wrzucił byś fotki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foo 0 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2007 Ogolnie, osob z WHT dużo było? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hyhyhy 0 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2007 Fobi, bellik, ja & koliber, bynajmniej się widzieliśmy, innych niestety nie, choć jak widzisz było jeszcze + ~3 osoby. Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foo 0 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2007 Może za rok się pojawię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
user1 0 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2007 Być może łącznie nas było z 10 tylko się nie kojarzymy wszyscy ;] P.S. VMware było naprawdę ciekawe, a przy prezentacji Fujitsu Siemens Computers czułem się jak bym był w koście.... (ton głosu i sposób mówienia) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Luty 4, 2007 Wrzucę jak tylko będę mieć chwilę i dostęp do internetu inny niż gprs. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
irvinek 4 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2007 Być może łącznie nas było z 10 tylko się nie kojarzymy wszyscy ;] P.S. VMware było naprawdę ciekawe, a przy prezentacji Fujitsu Siemens Computers czułem się jak bym był w koście.... (ton głosu i sposób mówienia) Może "ten" co prowadził prezentację Fujitsu był z powołania księdzem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foo 0 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2007 BTW, ile ogolnie odzielnych prezentacji bylo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hyhyhy 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2007 http://www.datacenter.gigacon.org/pl/confe...ter/agenda.html Można sobie przejrzeć co ciekawego tam było i ściągnąć w pdf`ie ;-) Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moron 0 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2007 a bedzie ktos na http://www.kongresbezpieczenstwa.org/index.php?lang=pl konkretnie chodzi mi o http://www.kongresbezpieczenstwa.org/pl/co...ss/secmail.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2007 Ja niestety nie mam czasu, a szkoda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Luty 28, 2007 Spóźnione kilka zdjęć: Stoisko SWSOFT, do rozdania mam 2 płytki z virtuozzo: Wykład firmy APC i ich chłodzenie międzyrzędowe (super koncepcja): Ten sam wykład, na slajdach zaznaczony rozkład powietrza w serwerowni: Stoisko ZPAS (bardzo popularne szafy serwerowe ale również dużo urządzeń energetycznych): A gdzie mogą być użytkownicy WHT jak nie przy barze (zgaduj zgadula kto jest kto ) : Tak wyglądało to z "zewnątrz": Nie zawsze starczało miejsca (wykład Cisco): Wyżej wspomniany wykład Cisco w mniejszych salach (treść super, niestety wykonanie prezentacji słabe): Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ertcap 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2007 Co Was tak malo bylo? pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2007 No Panowie... wyszliśmy na tych zdjęciach wyjątkowo... ehkm... niewyjściowo? @Fobi: słyszałeś kiedyś o takim programie jak Adobe Photoshop? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Luty 28, 2007 yyyy, photoshop nie jest cudotwórcą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Luty 28, 2007 No za wyjściowo na tej podłodze to nie wszyliście hmm Pan po prawej to koliber z i365 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przemysław 0 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2007 Pan po prawej to koliber z i365 ? no to juz wiem o kogo się potknąłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach