Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2006 Miło mi wszystkich poinformować, że forum WebHostingTalk.pl zostało patronem medialnym konferencji "Datacenter" z serii Gigacon. Link: www.datacenter.gigacon.org Wstęp za darmo, proponowane sesje: - usługi DataCenters - serwery baz danych dla DataCenters - systemy operacyjne dla DataCenters - zarządzanie DataCenters - integracja baz danych, transfer danych - systemy pamięci masowych - wydajne serwery i klastry dla DataCenters - bezpieczeństwo DataCenters - hurtownie danych - datamining - wirtualizacja serwerów Wszystkich bardzo serdecznie zapraszam i mam nadzieję spotkać się tam z Wami. Pozdrawiam, Bartek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlie root 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2006 Hmm, kto będzie jeszcze z wht? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2006 Hmm, kto będzie jeszcze z wht? /me Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaMtAr0 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2006 fajna konferencja, szkoda że tak daleko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karol Głowacki 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2006 Chyba ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2006 Również raczej przyjadę... Pozdrawiam; Szczepanik Adrian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2006 Niech ktoś nagra ciekawsze prezentacje bo ja mam za daleko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2006 jaa.. znowu południe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
radom 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2006 Hmm, kto będzie jeszcze z wht? ja będę ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2006 Miło mi widzieć, że parę osób będzie. Jak ktoś jest "duży" to mam jeszcze parę koszulek w rozmiarze xxl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ertcap 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2006 Czemu tak wczesnie sie zaczyna... Zeby bylo na przyklad na 10.00 ... :/ pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2006 To jest cała seria więc nie musisz być od samego rana. Przecież oczywiste jest, że mało kto ma czas siedzieć od 9 do 16. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moron 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2006 czy jesli nie jestem specem a ciekawi mnie ta tematyka to moge isc? (co prawda wstep wolny ale bez przesady...) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2006 czy jesli nie jestem specem a ciekawi mnie ta tematyka to moge isc? (co prawda wstep wolny ale bez przesady...) A idź... dlaczego nie? Przynajmniej będzesz miał okazję zobaczyć jak takie spędy wyglądają, a i może dotychczasowa wiedza Ci się w głowie poukłada. Czy nasz spec od RFC zechce nas zaszczycić swoją obecnością? vide: będę miał okazję poznać człeka, któremu nieraz mam ochotę puścić ping of death? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2006 To jest cała seria więc nie musisz być od samego rana. Przecież oczywiste jest, że mało kto ma czas siedzieć od 9 do 16.Masz troche dziwne podejscie Na tego typu konferencje przewaznie zjezdzaja sie ludzie z calego kraju, wiec jak juz ktos jezdzie XXX kilometrow, to raczej ma czas, zeby siedziec od 9 do 16... Glupota byloby przyjezdzac tylko na jedno wystapienie (no chyba, ze jest sie wystepujacym ). Zreszta wystarczy popatrzec na publike i odrazu widac, ze 70-80% siedzi od poczatku do konca. Czy nasz spec od RFC zechce nas zaszczycić swoją obecnością?vide: będę miał okazję poznać człeka, któremu nieraz mam ochotę puścić ping of death? Mam rozumiec, ze mowa o mnie? Nie dostalem koszulki, wiec nie jade A tak na powaznie, to mam za daleko do Warszawy, zeby tak sobie pojechac, a agenda imprezy w tej chwili wyglada tak, jakby ktos o niej zapomnial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ertcap 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2006 To jest cała seria więc nie musisz być od samego rana. Przecież oczywiste jest, że mało kto ma czas siedzieć od 9 do 16. W sumie to mnie najbardziej bedzie interesowalo miedzy 16:20 a 17:15 A na serio - wiesz kiedy bedzie dostepna agenda? I czy cala konferencja bedzie tylko o rozwiazaniach od 200k zl wzwyz czy tez bedzie cos dla szaraczkow? pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlie root 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2006 Taa, mnie tez najbardziej interesuje to pomiedzy 16:20 a 17:15. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaMtAr0 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2006 a wykład będzie w necie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koliber2 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2006 Tez sie wybieram:) Bede kolo 12 w Wawie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moron 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2006 heh grzechem byloby nie byc skoro to 5 minut ode mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2007 Pojawiły się szczegóły dotyczące agendy: http://www.datacenter.gigacon.org/pl/confe...ter/agenda.html Zapowiada się bardzo ciekawie. Panowie, rejestrować się i to szybko! http://www.datacenter.gigacon.org/pl/confe...enter/form.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koliber2 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2007 no w koncu:) dziexz za info:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2007 Radom i Ja będziemy od samego rana do godziny ~14.30 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2007 Ja będę od godziny ~ 10 do... nie wiem której Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przemysław 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2007 ja jestem od świtu do... pewnie końca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach