matchius 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2006 Witam mam pytanko chcę żeby użytkownicy mojego serwisu mogli zakładać sobie poczte przez formularz na stronie, mam konto www resllerskie. Pytanko czy wie ktoś jak to zrobic? panelek to DA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moron 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2006 podczepiam sie pod temat - tez jestem zainteresowny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2006 http://www.directadmin.com/api.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matchius 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2006 Z ktorego mam skorzystac wiem mniej wiecej o co chodzi zeby stworzyc formularz zeby wysylal dane do danej strony tylko nie moge znalezc ktora odpowiada za zakladanie maila pomocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2006 Api nie daje gotowych rozwiązań jest to tylko charakterystyka metod podłączania się do serwisu (tu panel DA) z zewnętrznej aplikacji. Najczęściej opisane są mechanizmy nie ma zaś w API gotowców lub jest kilka jako przykład. Wiec pozostaje przeczytać specyfikacje i napisać coś samemu albo odszukać gotowca sieci, na pewno takowy jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach