europrezes 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2006 Witam, pomoże mi ktoś? gdzie tanio kupię .lv? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BartłomiejJ 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2006 Witam Nie wiem czy najtaniej, choć mam nadzieję, że tanio, ale http://www.2be.pl/wszystkiekraje.html Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webmsz 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2006 niestety nie najtaniej taniej jest w az.pl o ponad 100zł, z tym że trzeba zarejestrować domenę na co najmniej 2 lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pecet 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2006 Czasem to co tanie jest drogie. Ma ktoś doświadczenia z rejestracją domen narodowych w Polsce? Który rejestrator jest solidny w tej dziedzinie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_MaStErCoBrA_ 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2006 hmm nie wiem, ale niech zgadne znalazles jakas firmowa domene ktora z koncowka .lv nie jest zarejestrowana ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
europrezes 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2006 Kurde, pilnie muszę znaleźć _opłacalnego_ registrara lv... gdzie _najtaniej_ ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach