jamesbond 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2006 Gdzie najtaniej kupie certyfikat SSL ? moze byc w Polsce lub poza. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2006 U mnie za 5zl Tyle tylko, ze pewno nie o taki certyfikat Ci chodzi. Osobiscie nie szukalbym gdzie najtaniej (zgadniesz czemu?) tylko kupowalbym odrazu w VeriSign / Thawte. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2006 rapidssl.com? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2006 rapidssl.com? Nie chce sie czepiac, ale jezeli firma sprzedajaca certyfikaty SSL na swoich stronach uzywa certyfikatow wydanych przez Equifax to chyba cos tu jest nie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
europrezes 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2006 p, proszę rozwiń myśl:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2006 p, proszę rozwiń myśl:)Juz jest rozwinieta... Ale sproboje napisac troche inaczej RapidSSL.com uzywa podczas procedury zakupu (na stronie 'firmowej' - products.GeoTrust.com) certyfikatu wystawionego przez firme Equifax, a nie certyfikatu wystawionego przez siebie (a przeciez moga). Z tego tylko powodu calosc nie budzi jakos specjalnie mojego zaufania, chociaz moze i nieslusznie. Warto tez dodac, ze certyfikaty sa tam ~6x tansze niz na VeriSign.com. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jacek_b 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2006 100 € / rok za "Thawte Web Server Certificate 128-bit".... cena ta wydaje mi się ok... Widział ktoś może gdzieś taniej? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
europrezes 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2006 p, ok, myślałem, że masz jakieś szczegółowe info w tej sprawie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach