jergele 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2006 Witam. Poszukuje serwera, zdolnego obsłużyc skrypt stawiajacy następujące wymagania: PHP Version: 4+ PHP Safe Mode: OFF Register Arguments Support MySQL Support CURL Library Support FTP Library Support Wget Program Support PHP Executable Program Support - chodzi o exec() PHP XML Module Support CRON Nieduży transfer i mało miejsca na dysku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2006 Chyba nie myślisz, że ktoś da Ci zwykłe konto www z w/w parametrami? Bardzo ciężko będzie Ci znaleźć taki hosting, no chyba, że chodzi Ci o serwer VPS lub dedykowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jergele 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2006 Jest mi obojętne, co to bedzie... Byle cena mnie nie zabije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hyhyhy 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2006 Na dziecinnych i młodych hostingach na pewno znajdziesz konto z takimi opcjami :-) Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2006 rusel: Niekoniecznie, czasami wystarczy chęć do zabezpieczenia serwera w innym niż lubiany przez młodocianych adminów CPaneli stylu "security through obscurity". jergele: Progreso na 99,9% Ci podejdzie. Home.pl też, choć nie wiem jak u nich z wgetem . Stawiam także trochę ślepo, że powinno działać na Insane.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artur Pajkert 39 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2006 Witam, Zapraszam na naszą platformę: http://www.sisco.com.pl Oferujemy wszystko, o czym piszesz, choć nie jestem pewien, co oznacza "Register Arguments Support". Zapraszam gorąco do przetestowania naszej propozycji, wyróżnia nas: - markowy sprzęt IBM, z pełną redundancją - doświadczenie (od 1999) - wysoki poziom obsługi Klienta. Proponuję też poczytać w dziale OPINIE: http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showtopic=3865 Zapraszam serdecznie, a w razie dalszych pytań technicznych proszę o kontakt z Adamem Artajewem, tel. +48 (61) 664-59-34, który wie najwięcej o technicznych sprawach związanych z naszą platformą. Ja oczywiście także służe informacjami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jergele 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2006 Zapomniałem wspomniec o Zend Optimizer... Home.pl - brak Blink.pl - brak U obu phpinfo wyglądało obiecująco, ale Zenda nie ma Ide jeszcze sprawdzic sisco... Czy na sisco nie ma mniejszych opcji - po co mi 6GB? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2006 luknij jeszcze progreso.pl Co sie tak dziwisz tymi 6GB, to sztuczki stosowane przez firmy od dosc dawna. Specjalnie daja 6GB bo i tak tego nikt nie wykorzysta tej przestrzeni (przy zalozonych limitach transferu). Marketing chlopie marketing Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jergele 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2006 sisco.pl - Zend Optimizer - BRAK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2006 Może firmy z tego wątku posiadają: http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showtopic=6600 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jergele 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2006 W tej chwili prowadzi progresso.pl - spełnia wszystkie wymagania, ale cena zaświeciła się na czerwono Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2006 cena? w necie masz kupony na 15% znizki + domena .pl gratis i masz juz zielone swiatelko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qwerty 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2006 exec i wget na hoscie z phpsuexec albo suphp nie jest wcale takim problemem dla bezpieczenstwa serwera - jedyna niedogodnoscia moze byc sprawdzanie zuzycia transferu przez usera ktory uzywa wgeta. zend to standard - az dziwne ze tyle hostow go nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach