Na okrągło jak rondo 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2006 Zlęce wykonanie layoutu dla strony klanowej o Enemy Territory. Preferowane kolory: Szary Kremowy Biały Żadnych czerni ani brązu. Układ taki że logo 3 tabelki i właściwa treść układ podobny do team-whiterabbit.pl albo esports.pl Grafika czytelna a nie jakaś przemalowana.. Żadnych flashy itd. Schludność to podstawa. Cena do 80zł SAMĘ obrazki i tak html'a, css'a i php mi pisze kto inny:) Nazwa klanu: Pogromcy Kaszany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2006 Hej 1. deadline? 2. logo klanu jest? w cdr najlepiej? 3. motyw przewodni jakiś chcecie? 4. szerokość 100 procent, czy 720 / 740 / 760? 5. jaka gwarancja zapłaty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Na okrągło jak rondo 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2006 1.Hmm.. po gwiazdcę(3 dni dokładnie) płacę więc robisz kiedy ci wygodnie. 2.Niema ale niedługo powinno być. //Edit.. niestety niebędzie bo.. nieumiem zrobić;d ja wogólę w sprawach graficznych laikiem jestem. Jakby ci było potrzebny pomysł na logo to jakaś kaszaneczka na talerzu, przekreślona;d 3.Motyw przewodni.. hmm.. trudno sprecyzować ale takie ładne ukośne paseczki na belkach by były ladne.. 4.100% 5.Moje słowo, transakcja będzie przeprowadzana przez allegro.. wystawiasz 1 minutę później kupuję i all is happy:) OFERTA CAŁY CZAS AKTUALNA! WSZYSTKIE OFERTY MILE WIDZIANE! //Sorry za capsa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emo 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2007 lay+logo (dopasowane do gry) layout ~80pln (do negocjacji) kontakt gg #9433849 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Na okrągło jak rondo 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2007 nie aktualne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach