hutnik.org 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2006 czesc Mam problem. Zamówiłem sobie domene (hutnik.org). Moja strona znajduje sie na webd.pl - zaparkowalem w Cpanelu domene "hutnik.org" a w formularzu nazwa.pl wpisalem dnsy Webda. Teraz pojawia się moje pytanie. Moja strona znajduje się w katalogu /kshutnik/ ... Co zrobic aby domena byla przekierowana do tego katalogu? I pytanie 2: czy jezeli w "IP/URL forwarding" w nazwa wpisze link do mojej strony, to czy to bedzie dzialac jak domena, czy jak alias? Z góry dzięki za odpowiedź Kibic Hutnika! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hyhyhy 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2006 W cPanelu podepnij domenę (nie parkuj) i jako nazwe usera wpisz kshutnik. Wtedy Twoja domena będzie automatycznie przekierowana do tego katalogu public_html/kshutnik jako katalog główny domeny. Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hutnik.org 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2006 Dzieki. Wlasnie place za domene, zobaczymy czy zadziała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach