Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2006 Witam, Tak sobie przegladalem ostatnio u znajomego najnowszy magazyn internet, i co zobaczylem ? Duzy artykul o hostingu i oczywiscie spory screen naszego forum z podpisem "Najwieksze i najczesciej odwiedzane forum o hostingu.". No no, gratulacje FOBI Byly tam takze screeny i informacje o takich firmach jak progresso itp itd Myśle że warto rzucić na ten artykuł okiem, bo z tego co widziałem pokusili się także na porównanie hostingów pod wieloma względami Mieliście może okazje czytać ten artykuł ? Bo ja jak narazie tylko przeleciałem po nim wzrokiem bo jeszcze nie nabyłem tej gazety Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karol Głowacki 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2006 Najnowszy MI dostępny jest w internecie, za darmo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jatokor 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2006 przeglądałem ale nie czytałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2006 Mój błąd - nie jest to najnowsze MI Mowa o listopadowym, nie grudniowym. Więcej: http://mi.com.pl/artykul.php?id=707 . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sbvc 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2006 Słyszałem właśnie, że jest tam wht i dlatego specjalnie kupiłem ;p Można w nim znaleźć pomoc w wybraniu hostingu itp, ale zdecydowanie dla początkujących użytkowników + porównanie ofert i opisanie firm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2006 a ja zobaczyłem i nawet nie zajrzałem.. w sumie nie wiem dlaczego... trochę szkoda mi było 15 z groszami.. bo kupuję już 2-3 inne pisma i tak na raz wydać 6 dych... sporawo.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2006 Dzięki, tak pojawiła się informacja o forum i artykuł raczej standardowy (jak wybrać + definicje + zestawienie ofert) mimo wszystko przydatny. Już rozmawialiśmy o tym: http://www.webhostingtalk.pl/index.php?s=&...ost&p=43191 Pozdrawiam, Bartek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2006 Fakt, jakoś nie miałem przyjemności przeczytać tamtego tematu, dlatego też otworzyłem ten wątek. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach