ironman 0 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2006 Witam prosze o opinie o tej firmie bo widze ze ceny sa ekstra. Myslalem tez nad server4you.de ale wiele osob pisze o nich negatywnie - jesli chodzi o kontakt i support. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hyhyhy 0 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2006 Umowa na 12 miesięcy, takie ceny tylko przez pierwsze 3 miesiące, potem kolejno servery kosztują 48, 78 i 108 Euro. Pozdr. ps. info od belliego ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlie root 0 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2006 To ta sama firma co serverbasar.de.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2006 A u nich co miesiąc się płaci? i co najważniejsze można kartą płacić? w sumie oferta to podobna do hetzner zacytuję "Bei unseren Root-Servern ist der Datentransfer komplett im Preis enthalten. Das heißt egal wie viel Traffic Sie machen, es fallen keine zusätzlichen Kosten an. Aus Sicherheitsgründen wird die Bandbreite ab einem Verbrauch von 1000 GB von 100 Mbit aus 10 Mbit gedrosselt. Sie können die Bandbreite aber jederzeit wieder über unser Kundeninterface für weitere 200 GB auf 100 Mbit erhöhen." http://www.webtropia.com/home/root-server/details.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hyhyhy 0 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2006 Jak cytujesz, to tłumacz, niestety nie wszyscy znają tu niemiecki, również ja Myślę, że płaci się odrazu za 12 miesięcy, choć nie dam za to ręki Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżo 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2006 Skrótowe tłumaczenie: nie dają żadnego limitu transferu, ale po przekroczeniu 1000 GB w miesiącu łącze jest obcinane ze 100 Mb do 10 Mb. Można jednak zamówić dodatkowe pakiety transferu w pełnej prędkości w paczkach po 200 GB. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2006 innym mówiąc oferta taka sama jak hetzner.de Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2006 innym mówiąc oferta taka sama jak hetzner.de Nie! Hetzner, to Hetzner... porządna i sprawdzona firma. To, że koszt maszyn jest zbliżony o niczym nie świadczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2006 masz racje. jednak źle mnie zinterpretowałeś miałem na myśli że nie opłaca się ryzykować tych kilku Euro dla innej firmy nie sprawdzonej itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach