jatokor 0 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2006 Witam przejrzałem forum szukając odpowiedzi i jej nie widze. Mam pleska w którym na domenie nei mam zaznaczonego safe mode i w pliku chyba php.ini tez jest wyłączone safe mode i tu moje pytanie moze w jakimś pliku jeszcze trzeba coś zmienić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hyhyhy 0 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2006 W .htaccess Ale pewnie go nie masz, ale co, chcesz go włączyć, czy totalnie wyłączyć? Jeśli to drugie, to masz już to zrobione ;-) Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jatokor 0 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2006 chce wyłączyć i nei moge bo wyświetla mi później w dbupladerze z phph bb by przemo że jest safe mode włączone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hyhyhy 0 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2006 Poradź się specjalistów od Pleska, ja bym dał w virtualu lub .htaccess php_admin_flag safe_mode off Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach