Gość normanos Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2006 Ludziki ze dedykami w LT: mieliście dzisiaj może jakieś przerwy w okolicach 9:23-9:49? Userzy mi zareagowali, patrze rzeczywiście nie działa, brak pinga, tracert nie wychodzi poza Polskę, myślę "może coś na łączach", sprawdzam przez USA - to samo. No to ticket o reboota bo chyba system padł.. a tu nie, podniosło się, sprawdzam - serwer cały czas działał ( 10:44:39 up 72 days, 12:37), reboota nie zdążyli wykonać. Jak nic chyba awaria w LT bo chyba sprzęt mi się nie zahibernował? Pytam z ciekawości. -------------- edit: Dobra sam sobie odpowiem: At 0200 CST on Tuesday, November 28th, 2006, there will be a routingadjustment made at our Savvis data center. We expect possible packet loss or latency for from 2 to 10 minutes in length while the new routing table converges. This will affect all customers whose host IPs are in the range of 72.232.174.0 to 72.232.175.255. Mike Wilburn Network Architect Layered Technologies, Inc i wątek bo jednak dotyczyło to większej ilości serwerów niz podano w komunikacie: http://layer0.layeredtech.com/showthread.php?t=4790 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach