hyhyhy 0 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2006 Hi, proszę was, najlepiej wszystkich, o forwardowanie spamu, który do was dociera na adres spam@spam.5gb.pl. Chodzi o to, aby spamassassin nauczył się jak najwięcej, co w większym stopniu może zapobiec docierania spamu do userów. Z góry dzięki. Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2006 rusel zrobię przekierowanie ze starego, nieuzywanego konta na home.pl teraz to dostaniesz śmieci, hehe.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hyhyhy 0 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2006 Nie mogę się doczekać ))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlie root 0 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2006 A.. spozniles sie. Niedawno mialem domene .pl - ok. 2k -4k spamu dziennie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hyhyhy 0 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2006 Ehhh :/ skarbnica spamu No cóż, lajf is brutal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2006 A nie łatwiej nauczyć go "ręcznie" ? Wskazując konkretne wiadomości ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2006 Witaj, Przekierowalem Ci tam skrzynke z o2.pl z jakiegos hmm 2002 roku (dziwne ze jeszcze dziala) za czasow jak robilem strone dla pewnej szkoly - jedyne co tam przychodzi to spam Dlatego tez wylaczylem filtr i zrobilem przekierowanie Ale musisz wejsc na link ktory powinien dojsc na ten twoj adres, aby zgodzic sie na przekierowanie. Moze zwyczajnie wlacz cach-all dla jakiejs domeny i perfidnie podaj na paru stronach jakies zmyslone adresy email - kilka dni i zaczniesz dostawac kupony rabatowe na viagre Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hyhyhy 0 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2006 @Fobi, może i łatwiej, ale w sumie 'trudność' jest porównywalna. Nauczyłem już SA ok 500 wiadomości, zobaczę co z tego wyjdzie, ale chcę być na bieżąco ze spamem ;-) @Doopy, ok, dzięki Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2006 Ciekawa inicjatywa.... No dobra, forward as attachment -> Rusel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adamszendzielorz Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2006 Hi, proszę was, najlepiej wszystkich, o forwardowanie spamu, który do was dociera na adres spam@spam.5gb.pl. Chodzi o to, aby spamassassin nauczył się jak najwięcej, co w większym stopniu może zapobiec docierania spamu do userów. Mam nadzieje, ze pamietasz tez o karmieniu spamassassina NIESPAMEM ? Wrzucanie mu samych spamow nie przyniesie nic dobrego. Przypominam: http://spamassassin.apache.org/full/3.1.x/doc/sa-learn.txt EFFECTIVE TRAINING ... You need to train with both spam *and* ham mails. One type of mail alone will not have any effect. Przekierowalem Ci tam skrzynke z o2.pl z jakiegos hmm 2002 roku (dziwne ze jeszcze dziala) za czasow jak robilem strone dla pewnej szkoly - jedyne co tam przychodzi to spam Cytuje za manualem: Note that if your mail folders contain things like forwarded spam, discussions of spam-catching rules, etc., this will cause trouble. You should avoid scanning those messages if possible. (An easy way to do this is to move them aside, into a folder which is not scanned.) Na ta skrzynke na o2.pl przychodza tez przesylki reklamowe ktore wysyla o2.pl w mysl swojego regulaminu. Forwardujac *wszystko* - raczej nie pomagasz koledze ;-) pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hyhyhy 0 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2006 @adam, oczywiście, że pamiętam :-) Hamów mam już sporo Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2006 Na ta skrzynke na o2.pl przychodza tez przesylki reklamowe ktore wysyla o2.pl w mysl swojego regulaminu. Forwardujac *wszystko* - raczej nie pomagasz koledze ;-) Masz rację, no ale niestety o2.pl nie oferuje przekierowania samego spamu... Zatem jeśli moje przesyłki mają robić więcej złego niż dobrego, wyłącze przekierowanie - wystarczy jeden sygnał na gg/pw. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil01 0 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2006 sales@iplaneta.info zostało przekierowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach