Tomi 0 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2006 Czy przyszły już takie czasy że nawet strona Microsoftu http://www.microsoft.com/poland/ musi leżeć? Swoją drogą to niedawno twierdzili ze ich vista beta może spowolnić internet! Chyba lekko przesadzają. Szkoda żę taki koncern nie potrafi utrzymać stabilności swoich witryn www. Jak w takim razie mają to robić mniejsze firmy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2006 U mnie dziala... Nawet wszystko w 'zalobnych' kolorach maja... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jatokor 0 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2006 Tomi, nie wiem czemu Ci nie działa bo stronka ładuje się co prawda wolno ale sie ładuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BartłomiejJ 0 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2006 Strona działa bez zarzutów. Może to jednak był chwilowy problem z połączeniem - gorzej, gdyby po wielokrotnym odświeżeniu wciąż "leżała". Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2006 No mam łącze z Dialogu i sztywnego IP może jestem już w M$ persona non-grata? Inne strony śmigają. Może po tych żałobnych zmianach coś im padło? Nie ważne zobaczę jutro z pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2006 Sprawdź traceroute to będziesz wiedział co padło . Microsoft ma szanse padu zminimalizowane od 0,001%. Podobnie jak np. CNN . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2006 Gdzieś w Microsofcie mnie przycinają trasa do niech jest bez zarzutów potem są schody: "upłynął limit rządania". Jutro muszę zadzwonić do Dialogu. Jak ktoś ma jeszcze Dialog i ma kilka chwil to proszą o sprawdzenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2006 No mam łącze z Dialogu i sztywnego IP może jestem już w M$ persona non-grata? Inne strony śmigają. Może po tych żałobnych zmianach coś im padło? Nie ważne zobaczę jutro z pracy.Raczej nic przez zmiany im nie padlo, bo /poland/ to tylko podstrona serwera glownego. Poza tym microsoft.com korzysta z uslug Akamai, wiec 'pasc' moze tylko w przypadku DDoSu realizowanego na ogromna skale (np. takiego jak ten nadchodzacy w najblizszym czasie ). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2006 U mnie to cuda tak wyglada: moze sie komus przyda do statystyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2006 By strona microsoftu padła musiały by paść główne root serwery dns, bądź jakaś apokalipsa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2006 A mnie FireFox się wysypuje na ich stronie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hyhyhy 0 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2006 To go updejtnij... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
solo 0 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2006 Dziala bez problemu, dialog 1mb. Pad serverow poteznych korporacji to abstrakcja, musialoby byc cos na wielka skale porownywalne do ataku terrorystycznego. Duze firmy wiedza, jak wazne sa to sprawy, korzystaja z technologii ktore ciezko ugryzc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach