piters17 0 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2006 Witam potrzebuje serwera pod p2p do 250zl bez limit z mozliwoscia uzywania fluxa ( wczesniej mial ten serwer https://www.bestofdata.com ale firma odmowila wspolpracy) prosze o linki: pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ios 0 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2006 servers4you z za***istym posrednikiem ;-) Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2006 Ja polecam Easyspeedy.com! nic się do p2p nie czepiają. działa wyśmienicie u nich to:) piters17 jak coś możemy razem serwery brać lepsze ceny będziemy mieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piters17 0 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2006 Ech sa tu tanie serwery masz pewnosc ze nie czepiaja sie do p2p bo tu chyba trzeba umowe podpisywac?? ;/ A skad wiesz ze taniej i o ile taniej??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jatokor 0 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2006 Tutaj masz serwer z torrent fluxem specjalny pod torrenty www.ttorrent.net Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2006 piters17 jak coś to PW jatokor mu chodzi o serwer dedykowany pod to a nie o zwykle konto! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piters17 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2006 hm...... moze znacie serwery do 200zl z Polskim posrednikiem i bez umowy bo juz 5 serwer mam zablokowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2006 hm...... moze znacie serwery do 200zl z Polskim posrednikiem i bez umowyTak to tylko w Erze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piters17 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2006 Pytam bo znam takie dedyki ( dwa ale odpadaja) evetualnie nie musi byc z Polskim posrednikim hm.... Licze na wasze propozycje?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil01 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2006 Moze jakis serwerek z xxl-web.pl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2006 nie chce oczerniać firmy xxl-web ale oni to olewają na maksa klienta czekałem 3 godziny aby dali mi ofertę na gg a potem jak się upomniałem zostałem zablokowany. innym mówiąc mam negatywne kontakty z nimi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil01 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2006 hehe to u mnie jest na odwrót, moze dlatego ze stałym klientem jestem :] i cały czas zawracam im tyłek P.s moze wie ktoś czy w 1blu.de mozna używac p2p ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2006 w 1blu.de z tego co wiem jest to dozwolone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil01 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2006 Serio? nie chce żeby mnie odłaczyli od sieci :] A oferta xxl-web.pl naprawde wydaje się byc dobra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yacenty 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2006 Ja polecam Easyspeedy.com! nic się do p2p nie czepiają. działa wyśmienicie u nich to:) piters17 jak coś możemy razem serwery brać lepsze ceny będziemy mieć a ja sprawa vatu? zaczalem wypelniac wniosek i bylo liczone caly czas bez vatu:) jak ciebie kasuja za serwer i za instalacje? mozesz podac jakies serwisy ktore smigaja na tym serwerze? pozdrawiam YacentY ps. cos malo ludzi o nich pisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach