teelemi 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2005 Szukam serwera bez limitu utrzymywanych witryn do 100zł rocznie. Co możecie polecić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość voytar Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2005 A który hosting to limituje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grupa PFF 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2005 to masz male wymagania... przejrzyj oferty - znajdziesz tego duuuuzo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teelemi 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2005 A który hosting to limituje? Np. www.Netlook.pl na jednym koncie można umieścić tylko jeden serwis. W www.activ.pl natomiast za konto bez limitu witryn należy zapłacić ponad 1000 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość voytar Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2005 A który hosting to limituje? Np. www.Netlook.pl na jednym koncie można umieścić tylko jeden serwis. W www.activ.pl natomiast za konto bez limitu witryn należy zapłacić ponad 1000 zł. Przyznam się szczerze, że nie znalazłem na ich stronie informacji o takim limicie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FRANKY 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2005 Byla i jest nadal promocja swiateczna w ACTIVie http://swieta.activ.pl/?a=view Normalna cena 350 PLN ale mozesz zaplacic duzo mniej majac karte promocyjna na 200 PLN. Karta promocyjna z tego co widzialem nawet na allegro za 10 PLN mozna kupic lub na webhelp.pl za free. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teelemi 0 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2005 Przyznam się szczerze, że nie znalazłem na ich stronie informacji o takim limicie. Na stronie też nie widziałem, ale znalazłem na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalz 0 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2005 VEL.PL W ramach jednego pakietu mozna utrzymywac dowolna ilosc niezaleznych serwisow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teelemi 0 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2005 Czy można gdzieś śledzić uptime vel.pl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fitykap 0 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2005 Mam małe pytanie co to jst uptime???/ tylko nie krzyczcie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2005 Czas kiedy serwer jest dostępny w Internecie - powszechnie uważa się, że uptime miesięczny większy niż 99% jest akceptowalny (czyli Internauci mogą wejść na Twoją stronę przez 99% miesiąca). Czyli przyjmując, że miesiąc ma 30 dni czyli 720 godzin to 1% downtime = 7,2 godziny niedostępności - w sam raz na nocne okienka serwisowe pt. "restart, restart, update CPanelu, nie działa - dawaj backup, restart" . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach