P.C. 0 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2006 Witam Przeglądając allegro natrafiłem na 2 ciekawe aukcje tego samego użytkownika ( to nie ja ) http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=646338 - może to kogoś zainteresuje . Pozdrawiam Paweł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
europrezes 3 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2006 Ja bym raczej byl ostrozny ale nie chce nic sugerowac:}}}}}} Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luke4U 0 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2006 Dziekuje Pawle za zainteresowanie, ale chyba wyswiadczyles mi niedzwiedzia przysluge, bo kto z forumowiczow teraz uwierzy, ze w ogole sie nie znamy .... hehe .... P.S. Pytanie do europrezesa: co mial na mysli ..... ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
europrezes 3 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2006 Luke4U, jak już wytłumaczyłem ci na GG, chodziło o rezerwację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luke4U 0 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2006 A to mnie zaskoczyles .... ale to juz temat na inny watek. Kiedys moze o tym napisze... Bywaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P.C. 0 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2006 Dziekuje Pawle za zainteresowanie, ale chyba wyswiadczyles mi niedzwiedzia przysluge, bo kto z forumowiczow teraz uwierzy, ze w ogole sie nie znamy .... hehe .... Sorry - nie wiedziałem - a i potwierdzam, że się nie znamy. Pozdrawiam Paweł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scandia 0 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2006 Kolejna aukcja z domena 2 znakowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach