Grupa PFF 3 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2006 Witam, napisałem oprogramowanie, ale nie mam zamiaru udostępniać publicznie kodu (będzie zaszyfrowany). Wymaganie będzie tylko takie: - Zend Optimizer - zainstalowany - zlib Library - dostępna Wiem, że mój 2BE.pl spełnia te wymogi (sprawdzałem skrypt - działa). Pytanie, jakie inne firmy spełniają te wymogi. Nie jest to zapytanie ofertowe, nie oczekuje ofert - chodzi mi tylko o listę firm, u których mogą moi klienci stawiać moje oprogramowanie. Wpisujcie Wasze/znane Wam firmy, które mają dostęp do tych usług. Szczególnie interesują mnie tutaj dane dot. home / nazwa - znane duże firmy. Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil_Matysik 0 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2006 Only.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2006 i365.pl i Livenet AFAIK. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grupa PFF 3 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2006 No dobrze, a takie firmy jak Home / Nazwa? Mają te funkcje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2006 Większość hostingów ma zend zainstalowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2006 Home nie ma Zend Optimizera, pewnie IdeaWebServer by go nie lubił - http://home.pl/files/phpinfo.php. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aktywista 0 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2006 to jeszcze imn.pl posiada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adamszendzielorz Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2006 napisałem oprogramowanie, ale nie mam zamiaru udostępniać publicznie kodu (będzie zaszyfrowany). Wymaganie będzie tylko takie: - Zend Optimizer - zainstalowany - zlib Library - dostępna Dolacze do listy moje Progreso - posiada Optimizera. pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysztofgda 46 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2006 Wymaganie będzie tylko takie: - Zend Optimizer - zainstalowany - zlib Library - dostępna W IQ PL takze to jest. Od lat ... http://iq.pl/phpinfo4.html http://iq.pl/phpinfo5.html Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szymon 0 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2006 Wazne - aplikacje kodowane na nowych licencjach wymagaja Zend Optimizer w wersji conajmniej 3.0! Nie sa kompatybilne z wersjami 2.5+ W tych dwoch linkach 'IQ', tylko na drugim beda dzialac nowe aplikacje. Dolaczam sie do zapytania o liste firm, ktore obsluguja Zend Optimizer 3+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysztofgda 46 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2006 W tych dwoch linkach 'IQ', tylko na drugim beda dzialac nowe aplikacje.Dolaczam sie do zapytania o liste firm, ktore obsluguja Zend Optimizer 3+ Jesli Ci zalezy daj znac na PW, mozemy aktywowac konto na innym serwerze z taka wersja Zend'a aby to dzialalo. Pozdarwiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adamszendzielorz Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2006 Dolaczam sie do zapytania o liste firm, ktore obsluguja Zend Optimizer 3+ My mamy zawsze najnowszego Zend Optimizera - chociazby z tego powodu ze przeciez nowsze wersje PHP tego wymagaja (w tej chwili z powodu braku nowego zend optimizera przedluza nam sie instalacja PHP 5.2 pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BartłomiejJ 0 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2006 Dokładnie, a co więcej staje się on wymogiem przy większych Klientach, którym zależy na kodowaniu swoich aplikacji. Stąd obecność Zend jest u nas obowiązkiem. Miłego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ahost 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2006 Na ahost.pl również jest zainstalowany zend. Pozdrawiam, Kamil Dul ahost.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach