netu 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2009 czy ktos teraz ma przyjemność z tą firmą jakie warunki tam teraz panuja, moj znajomy ma tam teraz konto i mowi ze jest ok ale szukam jakiejs szerszej opini Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Designer 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2009 Szybki i fachowy kontakt. Miałem tam vpsa i naprawdę chwale sobie tą firmę. Niebawem mam zamiar kupic konto wirtualne i sądzę, że się nie zawiode. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gary 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2009 Mam pytanie dotyczące tego hostingu. Jak można przeczytać na ich stronie: za przekroczenie limitu transferu obowiązuje dopłata chyba 3zł/1gb. Czy jest możliwość zrobienia tak, aby po osiągnięciu limitu strona się blokowała, lub coś w tym stylu? Nie wiem czy mój limit mi wystarczy, a niechciałbym dopłacać zbyt wiele. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
conra 10 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2009 Z tego co wiem, tak jest standardowo - przekroczysz limit - masz blokadę, a jak będziesz chciał odblokować to uiścisz kaskę ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pioklo Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2009 Z tego co wiem, tak jest standardowo - przekroczysz limit - masz blokadę, a jak będziesz chciał odblokować to uiścisz kaskę ;-) Jest dokladnie odwrotnie Jezeli ktos przekroczy transfer konto dziala dalej,doplaca sie po zakonczeniu danego miesiaca .Jezeli doplaty nie ma konto sie blokuje automatycznie w nastepnym miesiacu w przypadku ponownego przekroczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emilek 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2009 Ma ktoś z Was tam konto? Jakie opinie? Myślę nad wykupienie konta w1gb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stoow 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2009 Panowie z Linuxpl.com zmiażdżyli, podwoili parametry kont, teraz za 48,80 mamy 2 giga przestrzeni i 20 giga transferu. Na świetnych serwerach, szybkie i stabilne. Bardzo dobry support. Polecam po raz kolejny :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2009 wow... ciekawe, czy oferta jest na stałe, czy tymczasowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2009 @BlueMan z informacji jasno wynika, że jest na stałe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Designer 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2009 Kto mi teraz poda swój nick, to go wpisze jako polecającego.. czekam 20 minut. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Macienty 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2009 nick : teletrom btw. polecam serwerki naprawde dobrej jakości , nie ma padów i support też zawsze dostępny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
conra 10 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2009 Paweł Kloc: starzy uzytkownicy tez dostana 2x parametry przy przedluzeniu konta Jest to oferta stała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jay 13 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2009 Wiecie może w jakim datacenter mają swoje serwery ? A może sami stworzyli własny datacenter, w co szczerze mówiąc powątpiewam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2009 Hetzner Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2009 Hetznert Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
traqo 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2009 Bardzo dobre i szybkie serwery, mi tylko w linuxpl brakuje opcji płatności kwartalnej. Ale co do serwerów nie mam żadnych zastrzeżeń. Nie wiem jak z obsługą bo kontaktowałem się z nimi tylko raz, ale trochę na odpowiedź musiałem poczekać;-). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jay 13 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2009 Dzięki malu za info. Lepiej niż w hetznert w tej części świata chyba nie będzie. Trago: ja dostałem odpowiedzi na kilkanaście pytań po upływie równej godzinki (co do minuty ; ) Po krótkich i rzeczowych odpowiedziach (no, przynajmniej w 95% na temat) stwierdziłem, że mają chłopaki łeb na karku. A przynajmniej Grzegorz, do którego pisałem. ps. jaka jest max wielkość 1 maila, bo zapomniało mi się spytać, a być może jeden z Was wypytywał wcześniej ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2009 ps. jaka jest max wielkość 1 maila, bo zapomniało mi się spytać, a być może jeden z Was wypytywał wcześniej ? Z konfiguracji smtp: 250-SIZE 41943040 Ale być może się mylę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Designer 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2009 Nie wiem jakie macie problemy z kontaktem. Ja zawsze pisze via gg lub przez czat dostępny na stronie i odpowiedź mam w kilka minut. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jay 13 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2009 Przesiadłem się na shared hosting linuxpl. Miałem kilka obaw. Zapomniałem już nawet znaczenie słowa "błyskawiczny czas reakcji". Brygada z serveradmin.pl to jedni z bardziej kompetentnych i rzeczowych ludzi w tej branży z jakimi miałem kontakt. Backup baz wszedł bez większych problemów (drobne zgrzyty raczej z mojej winy), pół giga danych przesłane też bez żadnego przerywania połączenia - gdzie problemy z kodowaniem w bazach i wyświetlaniem całego szajsu, czy zrywaniem połączenia napotykałem bardzo często. O ile po zakończeniu testowego okresu i zapłacie za korzystanie z usługi, wszystko utrzyma się na tym samym poziomie, przyznam szczerze że w porównaniu jakość <-> cena, jest zaiste dobrze. Wszystkim którzy odpowiedzieli na me pytania w tym wątku dziękuję. ps. promocji cenowych może nie dają, ale dostałem 3 miechy hostingu za friko podczas przesiadki z innego hostera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gimp199 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2009 Ma ktoś z Was teraz tam konto??Zastanawiam się nad kupnem konta 5 GB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ramelof 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2009 Ja mam konto 2 GB, ale jest OK. Nie pada. Szybki support. Ja nie narzekam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gimp199 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2009 Zaryzykowałem i wziąłem hosting 5 GB na okres testowy.Ten hosting ma dobre oceny,ale czekam na świeże oceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiktor T 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2009 Mam u nich konto na nowym serwerze, i do tego bardzo szybkim. Pomimo, że bałem się serwerów w Niemczech to nie żałuję, naprawdę nie robi to żadnej różnicy. Pliki wysyłają się płynnie nawet przez łącze radiowe!, a z doświadczenia wiem, że przy radiówkach niektórzy mają problem z pewnymi firmami. Obsługa całkiem fajna i naprawdę szybko odpowiadają na wiadomości, zawsze chętnie pomagają. Jedyną wadą dla niektórych może być Direct Admin, ale dla mnie nie robi to różnicy. Podam dokładne parametry serwera z panelu: Intel® Core i7 CPU 920 @ 2.67GHz, pamięć: 12461372 kB. Dla mnie ważne jest to, że się nie wiesza i nie jest naładowane na jeden serwer niewiadomo ile osób. Wszystkie skrypty szybko się instalują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Stasiu Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2009 Może ktoś jeszcze korzysta z tego hostingu, jeśli tak to dajcie jakąś świeżą opinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach