zoreander 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2006 Mogli, ale nie sądzę aby to zrobili. Dokładnie było tak że po pierwszej awarii 13-14 grudnia postawili hosting na tej samej macierzy która uległa awarii (na co oni liczyli, że cud się zdarzy?) i zapewnili, że wszystko jest OK i że hosting jest na nowym serwerze a 18 grudnia nastąpiła (zaskakujące!) awaria tej samej macierzy. Po czym odzyskana baza z przed 2 dni w ciągu których naprawiałem usterki po poprzedniej awarii A dzisiaj dzwonię do pomocy technicznej i twierdzą , że już mam hosting na nowym serwerze, a 5 minut później dowiaduję się w mailu że stoi na tymczasowej maszynie zapasowej. Tragedia jest superhost i tyle. Jako rekompensatę dają 1 miesiąc gratis, bardzo pocieszające 1 miesiac hostingu = około 10 zł < wiele godzin mojej pracy poświęconych naprawianiu usterek które nie zostały naprawione, wiele godzin nerwów, wielu klientów w tym momencie odwiedzających moją strone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaziuk 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2006 Tragedia jest superhost i tyle. Jako rekompensatę dają 1 miesiąc gratis, bardzo pocieszające 1 miesiac hostingu = około 10 zł < wiele godzin mojej pracy poświęconych naprawianiu usterek które nie zostały naprawione, wiele godzin nerwów, wielu klientów w tym momencie odwiedzających moją strone. Oni zawsze obiecuja ze juz wszystko działa poprawnie , wszystko zostało naprawione ... do nastepnej awarii , tzn. za kilka dni ... i potem znowu pisza to samo ... i tak w " koło Macieju " Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach