Gość normanos Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2005 Witam! Wprawdzie na forum jestem juz od dawna i troche tych ofert juz znam ale nadal nie moge nic znaleźć, a ostatnio sie jeszcze wkopałem w wolny hosting. Wyobraźcie sobie, że pingi do providera w niemczech świene, strona providera chodzi jak burza, ceny przepiękne, support techniczny wspaniały (odpowiedż średnio w godzinę) a po wrzuceniu strony na serwer strasznie muli, super wolno. Normalnie czuje sie oszukany, full mocy maja na swoje strony a reszta idzie gorzej niz w USA. Szukam providera, który zapewni mi: - stabilny serwer - szybki serwer - będzie providerem elastycznym (tzn. nie wyłączy mi konta bo o dzień spóźnie się z zapłatą, albo nie zablokuje mi konta bo limit transferu się skończył - a odblokuje dopiero po zapłacie - tak jak poprzedni provider mi taki numer wyciął) - potrzebuje wstępnie 500MB powierzchni i conajmniej 30GB transferu ale to będzie się mocno zmieniało (w górę) więć też oczekuje, że provider elastycznie podejdzie do sprawy a nie będzie mnie przerzucał między jego z góry ustalonymi planami hostingowymi, które jak to w życiu bywa w ogóle nie będą mi pasowały. I najważniejsze: na 6 serwisów, które chce tam umieścić - 1 to będzie tzw. erotyka. I z tym mam największy problem bo w polsce boją się tego jak ognia To tyle. pewnie marzenie idealnego providera jest nie do spełnienia, szukam juz takiego tyle miesięcy i nic. tylko tułam się od jednego do drugiego psiocząc na jakość polskich (i nie tylko) usług. pozdrawiam moje GG: 1798800 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach