Andrzej_wwg 0 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2006 Opinie o webserwer.pl / hoga.pl Temat uaktualniany na bieżąco Witam! Prosiłbym o wyrażenie swoich opini na temat hostigu na webserwer.pl.Zapraszam byłych i aktualnych użytkowników webserwer.pl .Ostatnio dało się zauważyć pozytywną zmianę lub zmiany na serwerach, zwiększenie limitu transferu ponad trzykrotnie oraz inne zmiany. Zapraszam do dyskusji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrzej_wwg 0 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2010 Założyłem ostatnio na webserwer.pl konto, na którym działa jeden Wordpress z dodatkiem Super Cache, a więc większość wywołań to pobrania statycznych plików. Mimo to - choć ruch na stronie jest znikomy - sam nierzadko obserwuję błędy 500. Na "niewygodne" pytania support nie odpowiada (pytałem o przyczynę błędów 404 dla istniejących plików, lub zwracanie strony o długości 0). Nie polecam nawet na mało istotną stronę. Witam! Jeżeli chodzi o support to nie narzekałem problemów nie było, natomiast z błędami typu 500 to rzeczywiście były ale wiem że zawsze można się z nimi dogadać z tym tylko że w pewnych granicach mogą działać.Jeżeli chodzi o awaryjność to jest ekstra, ostatecznie proszę do nich zadzwonić i problem powinien być wyjaśniony.Dla informacji, w tamtym roku zmienili sprzęt na lepszy z tym tylko że wydajność jest słabą stroną niższych planów hostingowych. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ddhost.pl 0 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2011 Witam! (..)błędy typu 500 to rzeczywiście były (...).Jeżeli chodzi o awaryjność to jest ekstra Przepraszam ale nie rozumiem, błędy 500 a awaryjność to jakaś różnica? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2011 (edytowany) Przepraszam ale nie rozumiem, błędy 500 a awaryjność to jakaś różnica? Wyobraź sobie że jest... 500setki to overloaded (przekroczenie limitów np. cpu przez usera). Edytowano Marzec 2, 2011 przez tym (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pink Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2011 Miałem tam konto kilka lat temu jak prowadziłem sklep internetowy, wlasnie te 500, których nikt nie mógł wyjaśnić Widzę, że nic się nie zmieniło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2011 http://www.webhostingtalk.pl/opinie/dodaj_opinie/147-hoga-pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach