taZZes 0 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2006 Witam. Chcę wykupić serwer dedykowany, do celów gamingowych - postawienie na nim serwerów do gier/gry. Nie jestem super zorientowany w tej dziedzinie i oczekuję na waszą pomoc. Zastanawiam się nad www.hetzner.de z uwagi na niższe ceny. Gry jakie chciałbym postawić (nie wszystkie na raz) to CS, ET, BF, BF2 (ten ostatni musiałby działać gdy inne serwery byłyby wyłączone),a z serwerów głosowych : TS i VT. Chciałbym żeby firma od której będę wykupował serwer oferowała jak najlepsze pingi. Lokacja serwera : Niemcy, Holandia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlie root 0 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2006 Najlepsze pingi ode mnie (i nie tylko) ma leaseweb.com. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ios 0 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2006 Moze lease pingi ma ok, ale jako support sie niebardzo sprawdzają... No, chyba ze masz SLA ;-) Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taZZes 0 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2006 a hetzner.de źle się sprawuje ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach