bemek 0 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2006 Witam, ma ktoś z Was tam konto żeby mógł się wypowiedzieć na ich temat? Oferta ciekawe ale domena zarejestrowana 1 września więc nie wiadomo co z tego będzie... Ps. Potrzebuje host z płatnościami co miesiąc dlatego go znalazłem ale nie chcę wtopić, może macie jakieś sprawdzone oferty takich serwerów(może fastom.pl?)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pieto 0 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2006 Witajcie, Z tej strony wft.pl - Web Fusion Technology, domena faktycznie zarejestrowana niedawno. ale czy to ma jakieś większe znaczenie ?, wcześniej była pieto.org - już dwa lata wcześniej, więc jeśli chodzi o doświadczenie w sprawach hostingu myślę że jest znaczące. Firma utrzymuje się nie tylko z hostingu więc bez obaw o dalszy byt, mamy ciągłość finansową więc możemy zapewnić dynamiczny rozwój oraz multum promocji. Szczerze wierzę że oferta jest jak najbardziej atrakcyjna a serwery szybkie i niezawdodne Więc zapraszam jak mogę P.s. Od listopada konta za 1zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
knox 0 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2006 Ja mam u nich konto i musze powiedziec ze jestem zaskoczony, Konto szybkie jak zadne moje inne , szybka i miła reakcja admina wiec konto dostalem błyskawicznie, poki co wszystko ok. oby tak dalej to będe brał więcej kont. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach