scz 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2006 Witam. Szukam kogoś, kto zrobi mi profesjonalnie szablon strony WWW Cena jest do ustalenia Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2006 Chyba żartujesz. Z jednej strony chcesz profesjonalnego grafika a z drugiej nie chcesz za jego pracę płacić która to zresztą praca będzie wynikać z ustaleń z tobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bald 0 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2006 jeden z wielu oszolomow, ktorzy mysla iz ci ktorzy potrafia cos zrobic beda blagac ich o mozliwosc zrobienia czegokolwiek blad panie scz - watpie aby jakikolwiek szanujacy sie grafik odpowiedzial na tego typu ogloszenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2006 Gościu ma tupet hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2006 Porostu chce mieć jakaś profesjonalna grafikę a jak ktoś mi zrobi coś ładnego jak np. masternet.pl ma a mało grafiki jest to nie chce za to płacić kilku setek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2006 To ile chcesz wydać? heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bald 0 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2006 Porostu chce mieć jakaś profesjonalna grafikę a jak ktoś mi zrobi coś ładnego jak np. masternet.pl ma a mało grafiki jest to nie chce za to płacić kilku setek. wez poprawke na to, ze nie placisz za ilosc grafiki, to nie sklep miesny gdzie 2 kg wolowiny kosztuje wiecej niz 1 kg wolowiny placisz za wizje i realizacje artystyczna przy ogloszeniu takim jak twoje, malo prawdopodobne jest ze ktokolwiek zdecyduje sie cokolwiek dla ciebie zrobic, nie mowiac juz o profesjonalistach (w koncu oczekujesz "profesjonalnej grafiki") normalne ogloszenie tego typu musi zawierac: stawke, termin realizacji, ogolne wytyczne odnosnie projektu, KOMPLETNE dane zleceniodawcy na podstawie tych danych, osoba KOMPETENTNA kontaktuje sie z toba, wyjasniacie szczegoly i ew. podpisujecie UMOWE (bez umowy nikt normalny nie bedzie z toba nawet chcial rozmawiac) twoje ogloszenie w obecnej postaci idealnie pasuje do kategorii: "drogi gimnazjalisto jesli masz 20 minut czasu to zrob cos za 30zl a ja byc moze ci te 30zl zaplace jak bede mial dobry dzien", smiech na sali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jasiek 0 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2006 . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2006 do wydania mam 1000zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bald 0 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2006 do wydania mam 1000zł. budżet juz znamy teraz reszta informacji: termin realizacji informacja o projekcie zleceniodawca mile widziana byłaby takze informacja o tym jaka forma zlecenia (FV /UOD) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jasiek 0 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2006 LOL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bald 0 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2006 LOL a ty dziecko czego nie rozumiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr Mikołajski 0 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2006 placisz za wizje i realizacje artystyczna A w przypadku serwisów WWW płaci się także za przestrzeganie pewnych konwencji, standardów kolorystycznych, dostępność etc. - jest za co płacić... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jasiek 0 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2006 .pw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2006 proszę o zamknięcie tematu już ktoś się wziął za wykonanie mi grafiki pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach